Jeremy Menez, yeni takımı Bordeaux'yla çıktığı ilk maçta kulağının bir kısmı koptu

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Bordeaux'un İtalya'nın Milan takımından kadrosuna kattığı Jeremy Menez, yeni takımıyla çıktığı ilk maçta kulağının bir kısmı rakip futbolcunun müdahalesiyle koptu.

Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) takımlarından Bordeaux'un İtalya'nın Milan takımından kadrosuna kattığı Jeremy Menez'in, yeni takımıyla çıktığı ilk maçta kulağının bir kısmı koptu.

İLK MAÇINDA BÜYÜK ŞOK

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Ligue 1 takımlarından Lorient'le yapılan hazırlık maçının 77. dakikasında rakip takım oyuncusuyla girdiği ikili mücadele sonunda yerde kalan ve Didier N'Dong'un kafasına basmasıyla sağ kulağının bir kısmında kopma meydana gelen Menez'e ilk müdahalenin sağlık görevlileri tarafından saha içinde yapıldığı, 29 yaşındaki futbolcuya cerrahi operasyon da uygulanabileceği bildirildi.

Bordeaux'un birkaç gün önce 3 yıllık sözleşme imzaladığı Fransız milli futbolcu Menez, daha önce İtalya'nın Roma ile Fransa'nın Sochaux, Monaco ve Paris Saint-Germain takımlarında da forma giydi.

Öte yandan, Lorient Kulübünün internet sitesine görüşlerini aktaran Gabonlu oyuncu N'Dong, Bordeaux Kulübü ve Jeremy Menez'den özür diledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Kulağı kopan Jeremy Menez operasyondan geçti
Bir maç 49 şampiyonluğa bedel

Spor Haberleri