Jan Vesely: Fenerbahçe’nin oyuncusu değilim

Fenerbahçe ile sözleşmesi sonra eren Çek basketbolcu Jan Vesely, artık sarı-lacivertlilerin oyuncusu olmadığını ve teklifleri değerlendireceğini açıkladı.

Bu sezon Fenerbahçe Basketbol Takımı’nın THY Euroleague’de Final-Four’da final oynamasına ve Spor Toto Basketbol Ligi’nde de şampiyon olmasında önemli bir rolü olan, sarı-lacivertli taraftarlar tarafından da sevilen isimlerin başında gelen Çek oyuncu Jan Vesely, kariyeri hakkında bir Sırp kanalına önemli açıklamalarda bulundu.

'ARTIK FENERBAHÇE'NİN OYUNCUSU DEĞİLİM'

1 Temmuz itibariyle serbest oyuncu konumda olduğunu söyleyen Vesely, “Artık Fenerbahçe’nin oyuncusu değilim. Henüz ne olacağını bilmiyorum, teklifleri değerlendirip bir karar vereceğim” diye konuştu. Jan Vesely, sarı-lacivertlilerin kadrosuna 2014 yılında dahil olmuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Van der Wiel'in model sevgilisi Rose Bertram Fenerbahçelileri mest etti

Spor Haberleri