İtalyan futbolcu Leonardo Morosini golü attı, Fransa bayrağını öptü

İtalya Serie B Ligi 13. hafta mücadelesinde Brescia kendi sahasında Trapani ile karşı karşıya geldiği maçta Leonardo Morosini'nin golü sonrası Fransa bayrağını öperek sevinmesi maça damgasını vurdu.

[Karar]

İtalya Serie B Ligi 13. hafta mücadelesinde Brescia kendi sahasında Trapani ile karşı karşıya geldi.

Ev sahibi ekip Tomasz Kupisz, Leonardo Morosini ve Alexandre Geijo’nun attığı gollerle maçı 3-0 kazandı.

İtalyan futbolcu Leonardo Morosini attığı 2. golden sonra gol sevinci ise maça damgasını vurdu. Morosini gol attıktan sonra Fransa bayrağını öpüp ağladı. Bu durum tribünler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı. 

GOLÜ ATTI, BAYRAĞA SARILDI

Leonardo Morosini’nin takım arkadaşları ise İtalyan futbolcunun yaşadığı bu sevince golcü isme sarılarak destek oldular.

Öte yandan Fransa'da yaşanan terör saldırıları sonrası Paris Başsavcısı Molins Paris’teki saldırılarda 129 kişinin hayatını kaybettiğini olaylarda 99’u ağır 352 kişinin yaralandığını açıklamıştı.

İtalyan futbolcu Paris saldırılarına böyle tepki gösterdi. / FOTOĞRAF: SOSYAL MEDYA

Brescia bu maçla birlikte puanını 20’ye yükselterek 7. sıraya yükselirken, Trapani ise 16 puanda kalarak düşme hattına biraz daha yaklaştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Adriano ABD 4. Futbol Ligi takımıyla anlaştı
Mancini topa vurmak isterken yere yuvarlandı
Belçika-İspanya milli maçı terör tehdidi yüzünden iptal edildi

Spor Haberleri