İtalya'da Demokratik Parti lideri Nicola Zigaretti koronavirüse yakalandı

İtalya'da koalisyon hükümetinin ortaklarından Demokratik Parti lideri Nicola Zigaretti de koronavirüse yakalandı. Zingaretti, Facebook'ta paylaştığı bir videoda "Bende de koronavirüs çıktı" ifadelerini kullandı ve kendisini evde karantinaya aldığını açıkladı.

Koronavirüs salgınından en fazla etkilenen ülkelerden İtalya'da koalisyon hükümetinin ortaklarından Demokratik Parti lideri ve aynı zamanda Lazio Bölgesi Başkanı Nicola Zingaretti, test sonucunun pozitif çıktığını duyurdu.

"BEN DE KORONAVİRÜS ÇIKTI"

Zingaretti, Facebook'ta paylaştığı bir videoda "Bende de koronavirüs çıktı" ifadelerini kullandı ve kendisini evde karantinaya aldığını açıkladı.

Haberi Twitter'dan da duyuran Zingaretti ayrıca, yakın çevresindeki kişilerin de test yaptırmak için hastaneye başvurduğun belirtti.

NE OLMUŞTU?

İtalya'da şimdiye kadar 4 bin 636 kişide koronavirüs tespit edildi. 197 kişi ise virüs nedeniyle hayatını kaybetmişti.

Hükümet geçen hafta tüm okulların kapatılmasına karar vermişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Dünya Haberleri