İşte Cim Bom'un yeni transferi: Yusuf Okur

Galatasaray, mükemmel bir sosyal sorumluluk projesine imza atarak 9 yaşındaki serebral palsili hastası Yusuf Okur'a 1 günlüğüne imza attırdı, Karşıyaka maçı öncesi sahaya çıkararak moral bulmasını sağladı.

Galatasaray, camianın üstünde dolaşan kara bulutları bir nebze de olsa dağıttı. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında serepsal palsili hastası Yusuf Okur'la 1 günlük sözleşme imzalayan Aslan, Yusuf'a formasını giydirdi, sahaya çıkardı ve basket attırdı. Bu hareket tüm Türkiye'den alkış aldı. Kaptan Sinan Güler ile dolu tribünleri selamlayan Yusuf'un mutluluğu yüzünden okunuyordu. 

Sadece NBA'de olmuş, Gibson kanseri yenmişti

Cim Bom'un yaşadığı bu hareket, dünyada sadece NBA'de Utah Jazz tarafından yapılmıştı. Gibson, Utah ile maça çıkmış, potaya smaç vurmuş ve büyük moral depoladıktan kısa süre sonra kanseri yenmişti. 

 NBA'de Utah Jazz'a 1 günlük imza atan JP Gibson, oyuncularla güzel bir gün geçirdikten kısa süre sonra kanseri yenmişti. FOTOĞRAF: SOSYAL MEDYA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Eski ünlü futbolcu Harry Kewell, Galatasaray'da görev almak istiyor
Galatasaray 9 yaşındaki serebral palsili hastası Yusuf Okur ile 1 günlük sözleşme imzaladı

Spor Haberleri