İstanbul'da gözaltına alınan 7 şüpheli tutuklandı

İstanbul'da, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin 15 Ağustos sabahı yaptığı operasyonlarda gözaltına alınan 15 şüpheliden 7'si çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri, 15 Ağustos sabahı Sultangazi, Gaziosmanpaşa, Bağcılar, Başakşehir, Küçükçekmece başta olmak üzere 13 ilçede 23 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

Özel Harekat ve Çevik Kuvvet ekipleri ile Havacılık Şube ekiplerinin destek verdiği operasyonlarda, 15 kişi gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü'nde sorguları tamamlanan 15 şüpheliden 7'si dün çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Eylem hazırlığı

Emniyet kaynaklarınca, şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda, 1 ruhsatsız tabanca ile çok sayıda basılı ve dijital dokümanın ele geçirildiği belirtilirken, şüphelilerin eylem hazırlığı içinde oldukları öne sürülmüştü

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Zekeriya Öz ve Celal Kara'ya paralelci 2 memur yardım etti
Erdoğan'dan Almanya'ya Zekeriya Öz notası

Güncel Haberleri