İsrail Dışişleri Bakanı Gold: Türkiye ile iyi ilişkilere sahip olmak istiyoruz

İsrail Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Dore Gold, "İsrail, Türkiye ile her zaman istikrarlı ilişkilere sahip olmayı arzulamaktadır ve bu hedefe ulaşmanın yollarını sürekli araştırmaktadır" dedi.

İsrail Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Dore Gold yaptığı yazılı açıklamada, "İsrail, Türkiye ile her zaman istikrarlı ilişkilere sahip olmayı arzulamaktadır ve bu hedefe ulaşmanın yollarını sürekli araştırmaktadır" ifadesini kullandı. Gold, açıklamada bu çabaların ne olduğuna ilişkin ayrıntı vermedi.

Dero Gold'un geçtiğimiz aylarda dönemin Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu ile Roma'da görüşme gerçekleştirdiği ifade edilmişti. Dore Gold, o dönemde de Türkiye ile ilişkilerin düzelmesini istediklerini söylemişti.

İsrail, geçtiğimiz günlerde de Türkiye'ye doğalgaz ihraç edebileceğini belirtmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

İsrail: Türkiye'ye doğalgaz ihraç edebiliriz
İsrail Türkiye'den hala umutlu

Dünya Haberleri