İsmail Köybaşı'nın isteği, Advocaat'ı kızdırdı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat'ın, yeni transfer İsmail Köybaşı'nı oynatmama sebebinin ikili arasında geçen diyalog olduğu belirtildi.

Fenerbahçe'nin teknik patronu Advocaat'ın Beşiktaş'tan büyük umutlarla transfer edilen İsmail Köybaşı'nın kendisinden forma istemesine kızdığı belirtildi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat'ın yeni transferlerden İsmail Köybaşı'nın neden oynatılmadığının sebebi ortaya çıktı.

Beşiktaş'tan kadroya katılan İsmail Köybaşı'nın, kadroya giremeyince teknik direktör Dick Advocaat'tan özel toplantı istediği belirtildi.

BEKLEDİĞİ YANITI ALAMADI

Hürriyet'in haberine göre; 27 yaşındaki futbolcu Hollandalı hocayla yaptığı konuşmada, tamamen hazır olduğunu ve hiçbir sıkıntısı bulunmadığını dile getirdi. Ancak sol bek, Advocaat'tan beklediği yanıtı alamadı. Çünkü Köybaşı, görüşme sonrası forma yüzü göremedi.

ADVOCAAT'I RAHATSIZ ETTİ

İsmail Köybaşı'nın kendisinden forma şansı istemesinden rahatsız olan Hollandalı, onu oynatmayarak adeta 'gizli bir ceza' verdi. Kendine has bir disiplin anlayışı olan Advocaat'ın bu tavrı milli futbolcuda şaşkınlığa neden oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Alper Potuk karamsar değil: Ersun Hoca döneminde de...

Spor Haberleri