Isco'ya bıçaklı saldırı

Dünya Kupası elemeleri G Grubu karşılaşmasında İspanya, deplasmanda İsrail'i 1-0 mağlup ederek finallere direkt olarak katılım hakkı kazındı. Elinde bıçak olan bir taraftarın Real Madrid forması giyen Isco'ya doğru koşarken son anda durdurulması maça damga vurdu.

2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde oynanan İsrail - İspanya maçında facianın eşiğinden dönüldü.

Kudüs'te Teddy Stadyumu'nda oynanan Dünya Kupası Grup eleme maçında sahaya 6 İsrailli taraftar atladı. İspanya'nın Real Madridli futbolcusu Isco'nun yanına kadar gelen bir taraftar ise yürekleri ağızlara getirdi. Çünkü bu taraftar yanında bıçak taşıyordu.

Tehlikeli taraftar futbolcuya yaklaştığı sırada bıçağı elinden düşürdü. O sırada tam Isco'ya ulaşmak üzereyken polis tarafından durduruldu. Bıçaklı olanın da içlerinde bulunduğu sahaya giren altı taraftar gözaltına alındı. 

Dünya Kupası elemeleri G Grubu karşılaşmasında İspanya, deplasmanda İsrail'i 1-0 mağlup ederek finallere direkt olarak katılım hakkı kazındı. 

İspanyol Haber Ajansı Efe'ye konuşan polis yetkilisi bir güvenlik ihlali yaşandığını ancak tehlike olmadığını savundu.

İsrail Futbol Federasyonu da taraftarın elinde bıçak olduğu iddiasını reddetti. Ancak İspanyol basınına konuşan bir görgü tanığı taraftarın cebinde bıçak olduğunu ancak bıçağı çekmediğini söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

İsrail'den Filistin köyüne "ezan yasağı"
İspanya Milli Takımı'nda cinsel istismar skandalı

Spor Haberleri