İrlanda patronu fikstüre isyan etti: Bize haksızlık yapıldı!

İrlanda Cumhuriyeti Teknik Direktörü Martin O'Neill, Fransa'ya elendikleri maçtan sonra, fikstüre tepki gösterdi. O'Neill, Fransa'nın kendilerinden 3 gün fazla dinlenmesinin büyük haksızlık olduğunu vurguladı.

EURO 2016'nın ev sahibi Fransa, 1-0 geriye düştüğü maçta, İrlanda Cumhuriyeti’ni ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-1 yenerek adını çeyrek finale yazdırdı. Maç sonunda İrlanda Teknik Direktörü Martin O'Neill, fikstüre tepkiliydi. Fransa’nın, son grup maçının ardından, kendilerinden üç gün daha fazla dinlenme fırsatı bulduğunu vurgulayan O'Neill; "Yenilgiye bahane bulmaya çalışmıyorum. Ancak Fransa'nın, bizden üç gün fazla dinlenmesi, ikinci yarıda fark yarattı. Açıkçası eleme turunda karşı karşıya gelen iki takım arasında böyle bir fark olmamalı. Bu gerçekten inanılmaz" dedi.

Gelecek turnuvalar için fikstürün yeniden gözden geçirilmesini isteyen O'Neill, takımlara eşit şartlarda mücadele hakkı tanınmasının önemine dikkat çekti. Zorlu İtalya maçı sonrası, oyuncularının ikinci yarıda oyundan düştüğünü ifade eden O'Neill; "Böyle bir turnuvada, rakibinizin sizden üç gün fazla dinlenmesinin ne kadar büyük bir avantaj olduğunu, ikinci yarıda gördük" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Bir maç 49 şampiyonluğa bedel
Lukas Podolski Almanya tarihine geçti
Andrea Pirlo: Bu İtalya'ya karşı oynamak zor

Spor Haberleri