iPhone 6c konseptleri ile tanışın

Apple konusunda gelecek dönem iPhone 6c’ye dair çeşitli konsept tasarımlar da günyüzüne çıkmaya başladı. İşte bunlardan biri de Martin Hajek imzası taşıyor...

Apple’ın 2016 yılında tanıtımını gerçekleştireceği iki model var, bunlar iPhone 7 ve iPhone 7 Plus. Bir de küçük ekranlı ve daha ucuz fiyatlı model beklentisi söz konusu, bu cihazın da iPhone 6c adıyla gelebileceği belirtiliyor. Apple konusunda gelecek dönem iPhone 6c’ye dair çeşitli konsept tasarımlar da günyüzüne çıkmaya başladı. İşte bunlardan biri de Martin Hajek imzası taşıyor.

Ünlü tasarımcının çalışmalarında iPhone 6c’nin plastik formu ve 4 inçlik oldukça kompakt tasarımı dikkat çekiyor. Daha önceki yıllarda da konsept tasarımları ile gündeme gelen Hajek, bir kez daha adından söz ettirmeyi başardı...

Sonraki sayfaya tıklayınız...

Apple’ın iPhone 6c modelinde A8 işlemci, NFC, Apple Pay, 8MP arka/1.2 MP ön kamera özelliklerine yer vereceği ve olası modelin 500 dolar civarında bir fiyat etiketine sahip olacağı belirtiliyor.

Sonraki sayfaya tıklayınız...

Gelişmeleri izlemeye devam edeceğiz. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Teknoloji Haberleri