Inter Milan Çinlilere satılıyor

İtalyan basını, Inter Milan takımının yüzde 70 gibi çok büyük bir hissesinin Çinli bir şirkete satılacağını öne sürdü.

İtalya 1. Futbol Ligi (Serie A) ekiplerinden Inter Milan'ın hissesinin yüzde 70'inin, Çin merkezli bir şirkete satılmak üzere olduğu iddia edildi.

İtalya basınında yer alan haberlere göre, Çinli elektronik şirketi Suning, Inter Milan'ın hisselerinin yüzde 70'lik kısmını satın alma konusunda kulübün yöneticileriyle anlaşmaya vardı.

Çinli şirketin, Inter Milan'ın eski başkanı Massimo Moratti'den kulübün yüzde 30'luk, şu anki başkanı Erick Thohir'den ise kulübün yüzde 40'lık hisesini satın alacağı belirtildi.

Anlaşmaya göre, Inter Milan'da Thohir, hissenin kalan yüzde 30'luk kısmını elinde tutmaya devam edecek ve başkanlık görevini sürdürecek.

Inter Milan Teknik Direktörü Roberto Mancini'nin de görevine devam etmesinin beklendiği ve kulüp tarafından resmi açıklamanın pazartesi günü yapılmasının planlandığı da ifade edildi.

ANKARA / AA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Inter Milan'dan sonra AC Milan da Çinliler'e satıldı
Napoliler'in Higuain'e öfkesi dinmiyor: Bize ihanet etti!
Caner Erkin transferi İtalya'yı salladı

Spor Haberleri