Indian Wells'te erkeklerde Novak Djokovic, kadınlarda Victoria Azarenka şampiyon oldu

Teniste erkekler dünya 1 numarası Novak Djokovic, Indian Wells finalinde Milos Raonic'i 6-2 ve 6-0'lık setlerle yenerek şampiyon oldu. Kadınlarda ise şampiyonluğa Azarenka ulaştı.

27. Masters şampiyonluğuna ulaşan Novak Djokovic, Rafael Nadal'ı yakaladı. Masters turnuvalarında Federer'in 24, Agassi'nin de 17 şampiyonluğu var.

Indian Wells'te 5 şampiyonlukla en çok şampiyon olan oyuncu unvanını da alan Sırp raket "Benim için turnuvanın en iyi maçı oldu, sanırım Milos için de en kötüsü. Bugün kendini iyi hissetmiyordu. Ben daha hızlı olmasını umuyordum" dedi.

Kadınlarda ise Serena Williams'ı 6-4'lük setlerle 2-0 mağlup eden Victoria Azarenka kazandı.

Al Jazeera Türk'ün haberine göre, ABD'nin Kaliforniya eyaletindeki Indian Wells kentinin ev sahipliği yaptığı sert kort turnuvasının tek kadınlar finalinde, 2012 şampiyonu Belaruslu Victoria Azarenka ile 1999, 2001 şampiyonu ABD'li Serena Williams karşılaştı.

Korttan 6-4'lük setlerle 2-0 galip ayrılan dünya sıralamasının 15. basamağındaki Azarenka, turnuvadaki 2. şampiyonluğunu elde etti.

Dünya 1 numarası Williams'a karşı oynadığı 21. maçta 4. galibiyetini alan Belaruslu tenisçi, sezonun 2'nci, kariyerinin 19'uncu tekler zaferine ulaştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Teniste kadın-erkek eşitliği tartışması Raymond Moore görevinden istifa etti

Spor Haberleri