İlker Başbuğ: Fenerbahçe tarihi bir direniş gösterdi

İlker Başbuğ, Fenerbahçe'nin şike olayı sürecinde başkanından taraftarına kadar inanılmaz tarihi bir direniş gösterdiğini söyledi.

Genelkurmay Eski Başkanı İlker Başbuğ, Fenerbahçe'nin FETÖ'ye karşı duruşunu değerlendirdi.

CNN TÜRK'te yayınlanan Tarafsız Bölge programına konuk olan 26. Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ, FETÖ'ye karşı Fenerbahçe'nin 2011'de bu yana önemli bir duruş sergilediğini söyledi ve FETÖ'nün ilk eylemlerinden birisini Fenerbahçe'ye karşı yaptığına dikkat çekti.

'FENERBAHÇE'DEN TARİHİ DİRENİŞ'

Ahmet Hakan’ın sorularını yanıtlayan 26. Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ, 6 Ocak 2012’de kendisini tutuklandığını hatırlatarak, "Haziran seçimlerinden sonra bir olay daha var. 3 Temmuz 2011'de önce Fenerbahçe'ye şike davası açıldı. Bu süreçte dik duran, gerçek mücadele yapan ama her boyutuyla başkanından son taraftarına kadar Fenerbahçe inanılmaz tarihi bir direniş, birlik ve beraberlik gösterdi. Bunu her zaman ifade ederim" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Fenerbahçe’nin Monaco maçı kafilesi belli oldu

Spor Haberleri