İlk 30 dakika Fenerbahçe, son 30 dakika Galatasaray gol atıyor

Galatasaray ve Fenerbahçe’nin en fazla gol attığı ve en fazla gol yediği dakikalar birbiriyle çakışıyor.

Galatasaray, ligin en golcü ikinci takımı. 54 gollü Sarı-Kırmızılılar, bunların 27’sini 60-90 dakikalar arasındaki yarım saatlik bölümde kaydetti.

Bu aralık Galatasaray’ın en çok gol attığı dönem; aynı zamanda Fenerbahçe’nin de en çok avlandığı ara… Sarı-Lacivertliler, 21 golün 9’unu bu aralıkta kalesinde gördü.

Açık Mert Korkusuz'un haberine göre; Kanarya’nın gol aralığı da Aslan’ın zayıf karnı. Fenerbahçe, 44 golünün 20’sini 30-60 arasında buldu. Bu periyot, 18 ile Galatasaray’ın en fazla gol yediği dönem…

DURSUN ÖZBEK’TEN TAKIMA MESAJ

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, GSYİAD’nin Türk Telekom Arena’daki ödül törenine katıldı. Özbek, “Maçın iyi bir hava içerisinde geçmesini, örnek bir derbi olmasını istiyorum. Futbolcularımız üzerlerine düşeni yapacaklardır. Galatasaray’ın hak ettiği bir galibiyeti taraftarlarımıza hediye edeceğiz” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Antalyasporlu Samuel Eto'o, Galatasaray karşısında 3 puandan emin
Wesley Sneijder Fenerbahçe'ye en çok gol atan yabancı futbolcu olma peşinde
Fernando Muslera derbi maçla beraber Galatasaray tarihine geçecek

Spor Haberleri