Ibrahimovic Galatasaray maçı öncesi konuştu: Herkes bu anı bekliyor

Manchester United'ın yeni transferi Zlatan Ibrahimovic, Galatasaray ile İsveç'te oynayacakları özel maç öncesi kulüp kanalına konuştu.

Manchester United formasını Galatasaray karşısında ilk kez gitmeye hazırlanan Zlatan Ibrahimovic, "Herkesin, bu anı beklediğini biliyorum.

Çok fazla konuşuldu ama ilk maçıma kendi ülkemde çıkacağım için mutluyum. Bu harika olacak. İsveçli futbolseverlerin de bu anı görmek istediğini biliyorum. Maçın çok güzel geçeceğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

MOU İLE POZİTİF BİR İLİŞKİM VAR

2009'dan sonra tekrar birlikte çalıştığı Jose Mourinho ile ilgili olarak Zlatan Ibrahimovic, "Aramızda pozitif bir ilişki var. Takım arkadaşlarımla da mutluyum. Hepsi çok iyi çocuklar ve kaliteli futbolcular. Antrenmanlar çok zor ve çok motive geçiyor. Jose Mourinho, antrenmanlarda diretk konuşuyor, herkesi uyarıyor, neler istediklerini söylüyor ve hemen adaptasyon sağlanıyor. Tüm bu hazırlık süreci gayet olumlu geçiyor" sözleriyle konuşmasını noktaladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Zlatan Ibrahimovic bildiğimiz gibi
Galatasaray Leiva ile anlaşmaya vardı: Tek problem Ariana Lima...
Manchester United: Ibrahimovic 9 numaralı formayı giyecek

Spor Haberleri