Hüsnü Mahalli Halk TV'de AK Parti seçmenine hakaret etti

AK Parti'nin 1 Kasım'da yüzde 50'ye yakın oy alıp tek başına iktidara gelmesini hazmedemeyenler seçmene hakaret etmeyi sürdürüyor. Bunun son örneği CHP'nin kanalı Halk TV'de yaşandı. Gazeteci Hüsnü Mahalli, 'AK Parti'ye oy verenlerin beyni incelenmeli' dedi.

Her fırsatta demokrasiden, özgür iradeden söz eden bazı kesimlerin hazımsızlığı 1 Kasım seçiminin ardından kendini bir kez daha gösterdi. CHP'nin yayın organı Halk TV'de AK Parti'ye oy veren seçmene 'beyinsiz' hakaretinde bulunuldu.

Beğenmedikleri partiye oy verenlere 'bidon kafalı', 'göbeğini kaşıyan adam' muamelesi yapma alışkanlığı bu kez Halk TV'de kendini gösterdi. Ayşenur Arslan'ın programında seçim sonuçlarını değerlendiren gazeteci Hüsnü Mahalli, 'AK Parti'ye oy verenler için 'beyinsiz' imasında bulundu.

AK Parti'ye oy verenlerin beyninin incelenmesi gerektiğini söyleyen Mahalli, toplumu yalancı olmakla da suçlayarak seçmene hakaret edenler kervanına katıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Sözcü gazetesinden 'bidon kafalı' bir manşet

Güncel Haberleri