Hilmi Öksüz: Donk'a karşılık Umut Bulut'u isteriz

Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz, Galatasaray'ın oyuncuları Ryan Donk'a talip olduğunu ve takasta Umut Bulut'u istediklerini söyledi.

Hollandalı futbolcularının Galatasaray'a olası transferi için görüşmelerin yapıldığını aktaran Öksüz, "Ryan Donk için Galatasaray ile üst düzeyde görüşmeler yapılıyor. Henüz biten bir şey yok. Hangi oyuncunu talep edilebileceği konusunda teknik heyetimiz, ne kadar bonservis talep edileceğiyle ilgili de başkanımız Turgay Ciner yetkili. Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve başkanımız Turgay Ciner bu görüşmeleri yapıyorlar" diye konuştu.

"Umut'un Kasımpaşa'ya gelmesini isterim"

Öksüz, Hollandalı futbolcu Donk'un transferle ilgili düşüncesiyle ilgili olarak, "Sonuç itibarıyla Ryan Donk, daha büyük bir kulüpte ve daha iyi şartlarda oynamayı tabii ki ister. Mustafa Denizli ve Rıza Çalımbay, Donk için anlaştı. Başkanların anlaşmasını bekliyoruz. Şahsi fikrim bu transferde takas yolunda Umut Bulut'u Kasımpaşa'da görmek. Umut'un, Kasımpaşa'ya gelmesini isterim. Bize faydalı olacak bir oyuncu " ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Galatasaray yönetimi ve Umut Bulut'a olaylı karşılama
Rıza Çalımbay: Donk yüzde 99 Galatasaray'da
Galatasaray Donk için Kasımpaşa ile masaya oturdu

Spor Haberleri