Herhangi bir kulüple anlaşamayan Mert Günok'un kaderi belli oldu

Mert Günok, Bursaspor ile olan sözleşmesi sona ermesine karşın herhangi bir kulüple anlaşma sağlamamıştı. Gelen haberlere göre, milli kalecinin Bursaspor ile tekrar masaya otururken aldığı ücrette indirime gitti.

Bursaspor’un kalecisi Mert Günok’un menajeri Batur Altıparmak ile Yeşil-Beyazlı yönetim arasındaki zirve dün gerçekleşti. Mert Günok sözleşmesinde indirime giderken kalecinin Bursaspor kampına katılacağı ifade edildi

Yapılan görüşmelerin ardından Altıparmak, Bursaspor yönetiminin isteği doğrultusunda 750 bin euro yıllık ücrette 100 bin euroluk indirime gitti. Mert’in menajeri Altıparmak ayrıca, 10 bin euro olan maç başı alacağında da yüzde 50’lik indirim yaptı.

Bu gelişmelerin ardından Yeşil-Beyazlı yönetim ile Mert Günok büyük ölçüde anlaştı. Mert’in yakın zamanda kamp çalışmalarına katılması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Trabzonsporlu Yatabare Karabükspor yolunda
Bursaspor'un yeni transferleri Vieux Sane ile Jonathan Del Valle sözleşme imzaladı
Galatasaray'dan Bilal Kısa yalanlaması geldi

Spor Haberleri