Zeka test eden fark bulmacası: İki resimde arasında bulunan 10 farkı 19 saniyede tespit edebilir misin?

Zekanızı test edebileceğiniz bu resimli bulmacada İki benzer görüntü yan yana geliyor. Ancak her ne kadar aynı gibi görünüyor olsa da birbirinden farklıdır. Bu iki resim arasında bulunan 10 farkı 19 saniye içinde bulmaya çalışın. Şimdi bu meydan okuma ile zeka seviyenizi ve gözlem becerilerinizi test edin.

Farkı Bul etkinliği, günümüzde en popüler çevrimiçi etkinliklerden biridir. Birbirine benzeyen iki görüntü arasındaki farkları bulma fikri büyüleyici. Bu aktivite çocuklar, gençler ve yetişkinler tarafından deneyimlenebilir. Bireysel veya grup halinde de denenebilir.

Grup etkinliğiyle ilgili en iyi şey, herkes arasında en hızlı yanıt süresine sahip olanı öğreneceksiniz. Bu aktiviteyi bireysel olarak denemenin yararı, gözlem becerilerinizin seviyesini bilmenizdir. Şimdi hızlı bir meydan okumaya hazır olun.

BİRBİRİNE BENZEYE İKİ RESİM ARASINDAKİ 10 FARKI 19 SANİYEDE BULUN

Bu aktivite, sizi birbirine benzeyen iki görüntüye odaklayarak ve aralarındaki farkı belirlemenizi isteyerek beyni meşgul etmeyi amaçlar. Aşağıdaki resimde olduğu gibi, sizin için zorluk 19 saniyede iki resim arasındaki 10 farkı bulmak.

Bu resimde, yan yana yerleştirilmiş iki benzer resim görebilirsiniz, bu resimler arasındaki 10 farkı 19 saniye içinde bulmanızı zorlaştırıyor. Bir evin arka bahçesinde kulübesinin yanında duran bir köpek yavrusu görebilirsiniz, ayrıca etrafa dağılmış çiçekler ve çakıl taşları olan yeşillikler var.

Bu zorluğu çözmenin anahtarı, iki resmi dikkatlice incelemek ve hangi öğelerin farklı olduğunu görmektir. Bir kişinin resme konsantre olmasını ve farklılıkları bulmak için gözlem gücünü kullanmasını gerektirir. Zaman hızla ilerliyor. Acele et.

Kaç fark buldunuz? Tüm farklılıkları gereken süre içinde bulamazsanız, bu yazının sonunda sunacağımız çözümleri her zaman kontrol edebilirsiniz.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Çözüm için hemen cevaba geçmeyin. Beyninizin yeteneklerini artırmaya yardımcı olacağından, meydan okumaya adil bir girişimde bulunun.

Bu zeka bulmacasında iki benzer görüntünün arasında bulunan 10 farkı 19 saniye içinde bulmayı başaranları tebrik ediyoruz. Ancak hala tüm farklılıkları bulamayanlar için çözümü aşağıda paylaşıyoruz.

İki resim arasındaki 10 fark kırmızı daire içine alınmıştır. Aşağıdaki çözüme göz atın.

1. Sol taraftaki resimde fazladan ağaç var.
2. Çitler farklı.
3. Köpeğin tasması farklı renk.
4. Köpeğin patileri farklı
5. Yerde taş eksik
6. Sağ taraftaki resimde 1 çiçek eksik.
7. Mama kabında bulunan yiyecekler farklı.
8. Köpeğin kulübesinin giriş kapısı farklı.
9. Köpeğin gözünde siyah benek yok.
10. Kulübenin yanında fazladan çim var.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Hayat Haberleri