Yeşilçam'ın masum bakışlı yıldızıydı: Hababam Sınıfı'nın çalışkan Ahmet'ini bir de şimdi görün!

Yeşilçam'ın en özel projelerinden olan Hababam Sınıfı'nın oyuncularının son halleri merak konusu oldu. Hababam Sınıfı'nın masum yüzlü çalışkan Ahmet'i olarak hafızalara kazınan Ahmet Sezerel şimdiki mesleğiyle herkesi şaşırttı. Değişimiyle ağızları açık bırakan Ahmet Sezerel'i bide şimdi görün! Bambaşka biri olmuş... İşte Hababam Sınıfı'nın masum yüzlü çalışkan Ahmet'i Ahmet Sezerel'in son hali...

Her izlendiğinde halen herkesi güldürebilen Yeşilçam'ın efsanesi Hababam Sınıfı'nın oyuncularının son hallerini görenler şok oluyor. Hababam Sınıfı'nın çalışan Ahmet'i olarak tanınan Ahmet Sezerel'in son hali ağızları açık bırakıyor. Şimdiki mesleğini duyanlar şok oluyor. Yıllar ona da acımamış! İşte Hababam Sınıfı'nın masum yüzlü çalışkanı Ahmet'in inanılmaz değişimi...

YEŞİLÇAM'IN MASUM YÜZLÜSÜYDÜ

Yeşilçam'ın efsanevi projelerinden olan Hababam Sınıfı tekrardan gündem oldu. Filmde çalışan Ahmet olarak hafızalara kazınan masum yüzlü Ahmet Sezerel bakın şimdi ne yapıyor? Yeşilçam'ın usta isimlerinden olan oyuncu Ahmet Sezerel'in yıllar içerisindeki değişimi herkesi şok etti.

SON HALİYLE AĞIZLARI AÇIK BIRAKTI

Resmi Instagram hesabından kendisi hakkında aktör, yönetmen yardımcısı, yönetmen, fotoğrafçı. Şimdi baba ve dede olarak tanımlayan Ahmet Sezerel, verdiği röportajda gündeme bomba gibi düşmüştü. Gelin birlikte o röportaja bir göz atalım.

İşte Ahmet Sezerel'in çok konuşulacak açıklamaları…

Türk sinemasında hafızamızda yer eden ne kadar film varsa ya oyuncu ya yönetmen ya yapımcı olarak yer almışsınız. Aynı zamanda 'Hababam Sınıfı'nın ilk ve tek mezunusunuz…

Evet; diplomamın haklı gurunu yaşıyorum. (Gülüyor) Her şey tiyatroya adım atışımla başladı. Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu'nda başladım oyunculuğa. Sonra Metin Erksan'ın yazıp yönettiği 'Kadın Hamlet'te Ofelya'yı oynadım. Ardından Şerif Gören'in filmi 'Darbe'de oynadım. Sonra zaten Arzu Film dönemi başlıyor… Arzu Film'de bir aile gibiydik. Ertem (Eğilmez) Abi'nin evinde toplanılırdı. Gırgır şamata… Hem işimizi yapar hem deli gibi eğlenirdik. Tabii o zaman her şey çok başkaydı. Çalışma disiplini de farklıydı.

Nasıldı?

Özellikle Arzu Film ekibinde her şey başka türlü ilerlerdi. Mesela önce tretman yazılırdı. Diyaloglar sette yazılırdı. Şimdiki gibi önce senaryoyu birinin tamamen yazıp bitirmesi diye bir şey yoktu. Yavuz Turgul, Sadık Şengil, Halit Akçatepe diyalogları yazardı. Ertem Abi'nin meşhur bir öğlen uykusu vardı. Uykusundan uyanır, yazılanlara bakardı. Beğenirse çekerdi, beğenmezse yırtar atardı.

'Hababam Sınıfı'nda oynadığınızda kaç yaşındaydınız?

21 sanırım. O set de bir panayır gibi, lunapark gibiydi. Ertem Abi uyanana kadar biz tüm çocuklar top oynardık, voleybol oynardık. Kemal (Sunal), Halit Abi, Adile (Naşit) Abla da hep bizimle tabii. Şimdi bakıyorum; işi olmayan oyuncu o gün sete gitmiyor. Bizde öyle bir şey yoktu. O gün bizim çekimimiz olmasa dahi hepimiz orada olmak zorundaydık. Ertem Abi hepimizi yanında isterdi.

Sosyal medyayla aranız nasıl?

Ara sıra Facebook'a kim ölmüş diye bakıyorum. (Gülüyor) Oradan haber alıyorum çoğu şeyi. Birlikte çalıştığım yol arkadaşlarımın neredeyse hiçbiri artık yok. Eski resimler geliyor bazen elime, sayıyorum. 10 kişilik gruptan dört kişi kalmışız sadece. Çok güzel değerlerimizi kaybettik. Hayatta oldukları sürece dostluğumuz hep devam etti. Kemal'le (Sunal) sevgili Ayşen Gruda ile, Münir (Özkul) Abi ile.

Nerede buluşurdunuz vakit geçireceğiniz zaman?

Çiçek Bar efsanesi vardı, bilen bilir. Şimdi o da bitti maalesef. Sahibi değişince devrettiler, devredilince ruhu da gitti. Üç yıl öncesine kadar, hayatta kalanlar olarak orada buluşmaya devam ediyorduk.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Hayat Haberleri