Yargı Dizisinden Üzen İlk Kare! Fotoğrafta Bakın Kim Yok? "Lütfen Şaka Deyin"

Ay Yapım imzalı Yargı dizisi yeni sezon için okuma çalışmalarına başladı. Kanal D'de yayınlanan dizi için ekip bir araya gelerek fotoğraf çekildi. Fakat fotoğrafta dikkat çeken bir detay fark edildi. Başrol oyuncusu Kaan Urgancıoğlu'nun karede olmaması akıllara "Yeni sezonda yok mu?" sorusunu getirdi? İşte herkesi şaşırtan o detay

Adalet ve hukuk konusunun temel aldığı Yargı dizisi yeni sezon bölümleri için okuma provası gerçekleştirdi. Tüm ekibin bulunduğu karelerde başrol oyuncusu Kaan Urgancıoğlu'nun olmaması sevenlerini üzdü. Kanal D'nin en çok izlenen dizisindeki bu değişim herkesi şaşırtırken o görüntüler sosyal medyada çok konuşulanlar arasında girdi.

YARGI EKİBİ OKUMA PROVASINA BAŞLADI

Başrollerine Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz'in oynadığı Yargı dizisi yeni sezon için bir araya geldi. Her bölümü ile reyting rekorları kıran dizi, yine izleyiciyi ekrana kilitlemeyi planlıyor.

Yeni sezon için bir araya gelen Yargı dizisinin ekibi, o anları fotoğraf kareleri ile paylaşırken, dikkat çeken bir detay da ortaya çıktı. Tüm ekibin bulunduğu okuma provasında baş rol oyuncusu Kaan Urgancıoğlu'nun olmaması şaşırttı.

KAAN URGANCIOĞLU DİZİDEN ÇIKTI MI?

Paylaşılan karelerde Kaan Urgancıoğlu'n görmeyen sevenleri "Gizem yaratmak için yaptılar" Fotoğrafı çeken Kaan" gibi bir çok paylaşım geldi.

Kaan Urgancıoğlu'nun yeni sezonda olup olmayacağı merak konusu olurken, yapımdan henüz Urgancıoğlu'na ilişkin bir açıklama gelmedi.

YENİ BÖLÜMLER MERAK KONUSU OLDU

Diziden bir çok isim ayrılırken, yeni sezonda yeni isimlerin de dahil edileceği konuşulanlar arasında. Yayınlanan her bölümü ile izlenme rekorları kıran dizinin yeni bölümleri ise şimdiden merak konusu oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Esra Erol'dan Gülşen Paylaşımı! Her Şeyi Göze Alıp Bakın Ne Yazdı? ATV sinirlenecek

Hayat Haberleri