Yalı Çapkını'nda o oyuncunun fişi çekildi! Apar topar diziden ayrılıyor

Ekranların fenomen dizisi Yalı Çapkını’nda yaşananlar izleyenlere ekran başına kilitliyor. Her hafta Cuma günü yeni bir heyecan yaşanırken oyuncu kadrosunda yaşanan değişiklikler de gündemde yerini aldı. Birbirinden yetenekli oyuncuların yer aldığı dizinin kadrosunda şok ayrılık yaşanıyor. İşte diziye veda eden o oyuncu…

Her hafta cuma günü heyecanı zirveye çıkaran Yalı Çapkını dizisi yeni bölümüyle yeni heyecanlar yaşatacak. Dizinin oyuncu kadrosunda Mert Ramazan Demir, Afra Saraçoğlu, Çetin Tekindor, Gözde Kansu, Beril Pozan, Emre Altuğ gibi birbirinden yetenekli isimler yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan o oyuncunun ekranlara veda edeceği açıklandı. İşte diziye veda eden o oyuncu…

YALI ÇAPKINI’NDA ŞOK AYRILIK


Cuma günleri izleyicilerle buluşan yalıçapkını dizisi reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Başrol oyuncusu Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in inanılmaz performansı izleyicilerin de dikkatinde yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosuna yeni isimler dahil olurken ayrılık haberleri de gelmeye başladı.

Yalıçapkını oyuncu kadrosuna yeni katılan Fırat Çelik, Efe karakteri ile izleyicinin karşısına çıkıyor. Birsen Altuntaş'ın haberine göre Ferit ve Seyran arasındaki kıskançlık krizi patlak verirken Efe karakterinin de diziden ayrılacağı söyleniyor.


1981 doğumlu olan Fırat Çelik daha önce pek çok ünlü yapımda izleyicilerle buluştu. Yalı Çapkını’nın yanı sıra Fatmagül'ün Suçu Ne ve 20 Dakika gibi dizilerde yer alan Fırat Çelik’in dizinin oyuncu kadrosuna veda edeceği söylendi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Hayat Haberleri