Tiktok fenomeni Mika Raun'dan hamburgercide iğrenç hareket! Milletin içinde uzanıp bakın ne dedi

TikTok'ta yaptığı paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Mika Raun, son hareketiyle yok artık dedirtti. Yaptığı paylaşımlarla sık sık adından söz ettiren Mika Raun, gittiği hamburgercide yaptıklarıyla izleyenleri şok etti. Paylaşıma üst üste tepki gelirken ünlü fenomenden henüz bir açıklama yapılmadı. Bakın Mika Raun ne yapmış...

TikTok üzerinden paylaştığı videolarla fenomen haline gelen Mika Raun Can, yaptığı hareketlerle takipçilerini şaşırtmaya devam ediyor. Videolarıyla adından sıça bahsettiren ünlü fenomenin son yaptığı gündeme bomba gibi düştü. İzleyenlerin ağzı açık kaldı. Görünce şok olacaksınız.

GECE HAYATIYLA GÜNDEMDE

Çektiği dans videolarıyla takipçilerini eğlendiren Mika Raun, bir yandan da yoğun şekilde eleştiriliyor. Son aylarda gece hayatıyla gündemden düşmeyen ünlü fenomene "Değiştin" tarzında yorumlar yapılmaya başladı.

İZLEYENLERİN AĞZI AÇIK KALIYOR

Geçirdiği estetik operasyonlarıyla bambaşka biri haline gelen TikTok fenomeni, son zamanlardaki davranışlarıyla eleştirilerin hedefinde. Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Mika, son yayınladığı YouTube videosuyla herkesin ağzını açık bıraktı.

"ÜZERİMDE HAMBURGER YİYİN"

"Para insanı değiştirir mi?" başlıklı videosunda yaptıklarıyla sosyal medya kullanıcılarını rahatsız eden Mika, eleştirilerin hedefinde. Arkadaşlarıyla beraber hamburgerciye giden Mika Raun, önce masaya uzandı daha sonrada "Üzerimde hamburger yiyin" dedi.

ÜST ÜSTE ELEŞTİRİ ALDI

Mika Raun'un hareketlerini izleyen takipçileri, "Yemek yemeğe gittiğiniz yerde davranışlarınız inanılmaz itici ve rahatsız ediciydi. Acilen toplum içinde nasıl davranılması gerektiğini öğrenmeniz gerekiyor" eleştirilerinde bulundu.

MİKA RAUN KİMDİR?

Mika Can Raun olarak bilinen Mika Can, 9 Temmuz 2001 Büyükada'da dünyaya geldi. Üç kardeş olan Mika Can Raun'un annesi Şanlıurfalı. Babası ise Rum asıllı Büyükadalıdır. Marmara Üniversitesi Senaryo Yazarlığı ve Film Tasarımı bölümünde üçüncü sınıf öğrencisidir. Senaryo yazarlığı eğitimi gören Mika Raun, aynı zamanda şiir yazmakta. İlkokulda şiir yazmaya başlayan Mika Can Raun, şiirlerinin patentini aldığını da belirtiyor. Aruz ölçüsüyle yazdığı şiirlerini bestelediğini de söylüyor.

İlkokulda şiir yazmaya başlayan Mika Can Raun şiirleri konusunda iddialı olduğunu belirtmektedir. Kendisini melankolik olarak tanımlıyor.

MİKA CAN RAUN SEVGİLİSİ VAR MI?

Mika Raun TikTok hesabına yüklediği videolarda sevgilisinden bahsetse de hiçbir zaman yüzünü göstermemiştir. Son attığı videoların hiçbirisinde sevgilisi olmadığı için ayrıldıkları yönünde haberler ortaya çıkmıştır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Mesut Can Eray kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, ne iş yapıyor? İşte hayat hikayesi

Hayat Haberleri