Sosyal medya bunu konuşuyor: Rihanna aldatıldı mı?

Şarkıcı Rihanna'nın rapçi sevgilisi ASAP Rocky tarafından aldatıldığı iddia edildi. İddiaya göre ASAP Rocky'nin moda tasarımcısı Amina Muaddi ile birlikte olduğu söyleniyor.

Rapçi ASAP Rocky’nin 6 aylık hamile sevgilisi şarkıcı Rihanna’yı moda tasarımcısı Amina Muaddi ile Paris Moda Haftası'nda aldattığına yönelik iddialar sosyal medyada gündem oldu.

Pop Crush’ta yer alan habere göre, Instagram moda influencer’ı Louis Pisano, bir tweet atarak Rihanna’nın ASAP Rocky’nin şubat sonunda Paris Moda Haftası sırasında kendisini moda tasarımcısı Amina Muaddi ile aldattığını öğrenince ayrıldıklarını iddia etti.

Rihanna’nın aldatıldığını daha sonra Los Angeles’ta bir restoranda öğrendiğini, masada ağladığını söyledi.

ASAP Rocky’nin Rihanna’yı aldattığı iddia edilen Amina Muaddi’nin de Rihanna’yla daha önce birlikte çalıştığı, tanıştıkları biliniyor.

Rihanna hamile olduğunu sevgilisi ASAP Rocky ile çekilen fotoğraflarla kamuoyuna duyurmuştu. Rihanna ile ASAP Rocky en son 6 Nisan’da birlikte görüntülenmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Çember daralıyor: Ünlü rapçinin evinde birçok silah bulundu! Tetikçi o mu?
ASAP Rocky yine tutuklandı! Sebebi şaşırtmadı

Hayat Haberleri