Sinir Bozucu Yanınızı Öğrenmek İster Misiniz? İşte Kimsenin Yüzünüze Söyleyemediklerini Söyleyen Test

İnsanlar üzerindeki etkinizi hiç düşündünüz mü? İyi bir sohbetçi misiniz yoksa arkadaşlar arasında tahrişe ve can sıkıntısına neden olan birisi misiniz? Size gösterdiğimiz resme bakınca ilk gördüğünüz bir kaç dakika içinde sinir bozucu yanınızı söyleyecek.

Kendiniz hakkında yeni bir şeyler öğrenmeye ve diğer insanları neyin rahatsız ettiğini anlamaya hazır mısınız? Resimde ilk gördüğünüzü söyleyin bizde size sinir bozucu yanınızı söyleyelim...

RESİMDE İL BOĞA BAŞI MI GÖRDÜNÜZ?

Çevrenizdekiler kibrinizi ve inatçılığınızı rahatsız eder. Kendi büyüklüğünü vurguluyormuş gibi her şeye biraz aşağıdan bakıyorsun. Ve dünyada daha akıllı, daha güzel, daha çekici vb. insanlar olduğunu asla kabul etmeyeceksiniz. Dünyanın senin etrafında döndüğüne inanıyorsun, bu yüzden sadece senin arzuların önemli ve onlar her şeyin üstünde.

“Evrenin merkezi” olmak elbette kötü değil, sadece orada olan çoğu zaman yalnızdır. Kendi gözünüzde sadece bir kral değil, aynı zamanda şirketin ruhu olmak istiyorsanız, başkalarının çıkarlarını biraz daha düşünmeli ve kendinizi toplumda tanıtmayı kolaylaştırmalısınız.

RESİME İLK BAKTIĞINIZDA ADAM YÜZÜ MÜ GÖRDÜNÜZ?

Kararsızsın. Doğal olarak, insanlar bundan özellikle hoşlanmazlar ve hatta çoğu rahatsız olur. Böyle bir arkadaşa güvenemezsiniz: fikriniz, arzularınız, istekleriniz bir an için değişir. Bazen taleplerin size hitap edilmediğinden rahatsız olursunuz, önemli konular başkasına emanet edilir. Ancak karakterinizin özellikleri göz önüne alındığında bu oldukça mantıklı.

Söz verdiğiniz şeyi en az birkaç kez yerine getirmeye çalışın - belki bu sonunda bir alışkanlık haline gelecek ve artık dışlanmayacaksınız.

RESİMDE İLK GENÇ BİR KADIN MI GÖRDÜN?

Sosyallik mükemmel bir niteliktir, ancak makul sınırlar içindedir. İnsanlar sizinle diyaloğa girmemeye çalışıyor çünkü saatler hatta günlerce konuşmanıza katlanamıyorlar. Bu birçok insanı rahatsız ediyor. Aynı zamanda, başka biriyle sohbet ederken, bir öncekinden yeni öğrendiklerinizi kolayca ağzınızdan kaçırabilirsiniz.

İnsanların sizinle iletişim kurarken dikkatli olmaya çalışması, çoğu zaman sessiz kalması şaşırtıcı değil. Herkesle ve her şeyle sohbet etme arzunuzu dizginlemeyi öğrenmelisiniz. Herkes sır tutmasını bilen bir arkadaşı olsun ister.

RESİMDE İLK TAŞDA DURAN ÇOCUĞU MU GÖRDÜNÜZ?

Can sıkıcı özelliğin sıkıcılık. herkese kendi fikrinizi empoze etmeye çalışıyorsunuz. Aynı zamanda, tamamen mizah duygusundan yoksunsunuz, uzlaşma yeteneğine sahip değilsiniz - tek kelimeyle, iŞ çevreniz sizi hoş olmayan, karmaşık, aşırı ciddi bir insan olarak görüyor.

Bu kişilerle mecburiyetten, görev başında iletişim kurmayı tercih ederler ama onları asla doğum günleri ve partilere davet etmezler. Bir gün olup bitenlerle daha kolay ilişki kurabilir ve insanlara kendi fikirlerine sahip olma hakkı verirseniz, hayatınız çarpıcı bir şekilde değişebilir ve sizi parlak renklerle memnun edebilir.

Siz test konusunda ne düşünüyorsunuz? Sizin sıkıcı yönünüzü doğru olarak ortaya koydu mu?

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Hayat Haberleri