Simge Sağın tepeden tırnağa estetikli çıktı! Eski halini görenler "İyi ki estetik yaptırmış" dedi

'Öpücem' ve 'Aşkın Olayım' şarkılarıyla geniş bir hayran kitlesine ulaşan ünlü şarkıcı Simge Sağın'ın yıllar içinde yaşadığı değişim sosyal medyada gündem oldu. Ünlü şarkıcının estetiksiz görüntülerini gören sosyal medya kullanıcıları "İyi ki estetik yaptırmış" yorumlarında bulundu.

2011 yılında "Yeni Çıktı" 2018 yılında ise "Ben Bazen" albümlerini yayınlayarak müzik dünyasına hızlı bir giriş yapan ünlü şarkıcı Simge Sağın, son dönemde cesur sahne dansları ve kıyafetleriyle adından söz ettirirken bu kez de yıllar içinde yaşadığı değişimle dikkatleri üzerine çekti.

YILLAR İÇİNDE YAŞADIĞI DEĞİŞİM GÜNDEM OLDU

'Öpücem' ve 'Aşkın Olayım' şarkılarıyla geniş bir hayran kitlesine ulaşan ünlü şarkıcı Simge Sağın'ın yıllar içinde yaşadığı değişim sosyal medyada gündem oldu.

'AŞKIN OLAYIM' ŞARKISIYLA PARLADI

Son dönemde cesur sahne dansları ve kıyafetleriyle adından söz ettiren ünlü şarkıcı Simge Sağın, bu kez yıllar içindeki değişimiyle adından söz ettirdi.

Instagram'da 1.5 milyon takipçisi bulunan 41 yaşındaki şarkıcı, 'Öpücem' ve 'Aşkın Olayım' gibi şarkılarıyla geniş bir hayran kitlesine ulaşarak Türkiye'nin en çok tanınan şarkıcılarından biri oldu.

Son dönemde verdiği konserlerde iddialı sahne kıyafetleriyle dikkatleri üzerine toplayan Simge Sağın, estetiksiz haliyle şaşırttı. Ünlü şarkıcının estetiksiz halini gören sosyal medya kullanıcıları, "İyi ki estetik yaptırmış" yorumlarında bulundu.

Bazı kullanıcılar ise ünlü şarkıcının zayıfladığını ve makyaj yapmayı öğrendiğini dile getirdi.

İşte ünlü şarkıcının yıllar öncesine ait estetiksiz halinin görüntüleri...

,

Geçtiğimiz günlerde "Ne Güzel" şarkısıyla YouTube’da trendler listesine girmeyi başaran Simge Sağın, klibin erişime kapatılarak ve arama motorlarında çıkmaması üzerine kendisiyle birilerinin uğraştığını ima ederek, "Bir gün boyunca klibin erişimini engellemeye çalışan arkadaşa trendlerden selam olsun” sözleriyle gönderme yapmıştı.

Simge'nin klip için 150 bin TL harcadığı iddia edilmişti. Klibinde genç erkek arkadaşıyla doludizgin bir aşk yaşayan kadını canlandırmıştı.

"ÖNÜMÜ KESMEYE ÇALIŞTI"

Şarkıcı Simge, katıldığı bir televizyon programında ilginç bir itirafta da bulunmuştu. Simge, şöyle demişti:"Çok ünlü bir hanımefendi sanatçı, yıllarca önümü kesmeye çalıştı. Ama gerçekten başarılıysanız kimse size engel olamıyor. Bu kişi sonra benimle yakın arkadaş olmayı tercih etti. Çünkü korktuğu başına geldi ve ben başarılı oldum.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Hayat Haberleri