Seda Sayan Genç Kocayı Mest Etti! Bakın Beline Sarılıp Ne Yaptı? "Bu Ne İşve?"

Ünlü sanatçı Seda Sayan, eşi Çağlar Ökten'i Bodrum'da yalnız bırakmadı. Sahnesinde eşinin yanında yer alan Sayan, beyaz dekolte elbisesiyle şıklığını konuşturdu. Eşi Sayan'ın yanına yaklaşarak mikrofon uzatan Çağlar Ökten sonra dansa kaldırdı. O anları ise davetliler videoya çekti.

7. kez nikah masasına oturan Seda Sayan Nisan ayında 35 yaşındaki Çağlar Ökten ile evlendi. Mutlu bir evlilik yaşayan çift balayını 3 ülkede geçirdi. Balayı turunu bitiren ikili soluğu işte aldı. Sabahların Sultanı Seda Sayan programında beraber ekranlara çıkan ikili konserlerine de devam etmeye başladı. Yoğun bir iş temposuna giren çift Bodrum'a gitti. Eşi Çağlar Ökten'i yalnız bırakmayan Seda Sayan, eşiyle beraber şarkı söyleyip dans etti. Romantik anlar yaşayan ikili o anları sosyal medya hesaplarından paylaştı.

BEYAZ ELBİSESİ İLE BÜYÜLEDİ

Eşiyle beraber Bodrum'a giden Seda Sayan, beyaz elbisesi ile herkesi büyüledi. Eşi Çağlar Ökten'in mikrofonu kendisine uzatmasıyla şarkıya eşlik eden Sayan, daha sonra genç eşiyle romantik dans etti.

O anlar ise davetliler tarafından videoya çekildi. Romantik dansını sosyal medya hesabından yayınlayan Seda Sayan'ın şıklığı da gözlerden kaçmadı.

SEDA SAYAN'DAN YENİ TARZ

Çağlar Ökten'i hiç yalnız bırakmayan Seda Sayan, yaptığı gençleştirme operasyonları ile kendini yeniden yarattı.

Son dönemlerde tarzında yeniliğe giden Seda Sayan'ın yeni tarzı takipçileri tarafından tam not aldı.

Haklarında çıkan ayrılık haberlerini de beraber paylaştıkları fotoğraflarla bu haberleri yalanladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Esra Erol'dan Gülşen Paylaşımı! Her Şeyi Göze Alıp Bakın Ne Yazdı? ATV sinirlenecek

Hayat Haberleri