Onlar Asla Terk Etmiyor! En Sadık Burçlar...Dünya Güzeli Gelse Sizden Başkasına Dönüp Bakmıyor!

Sadakat herkese göre değişmiyor.Kim istemez ki sırlarınızı asla açığa çıkarmayacaklarını bildiğinize güvenebileceğiniz veya işler zorlaştığında her zaman yanınızda olacak birisi ile birlikte olmak? Ne olursa olsun arkanı kollayacak bazı insanlar var. Bir insanın ne kadar sadık olduğunu merak ediyorsanız, astroloji size bazı cevaplar verebilir.

BALIKLARDAKİ SONSUZ SADAKAT

Balıklar, duygusal olarak hassas olmaları ile bilinirler ve bu da onlara güvenmeyi kolaylaştırır. Neyse ki, güvenilirdirler ve her zaman yanınızda olacaklardır. Bu bağımlı burç biraz fazla umursayabilir, bu yüzden size ihanet etmeleri pek olası değildir.

SORUMLULUK SEMBOLÜ OĞLAKLAR

Oğlak, "sorumluluk ve bağlılığın sembolü" olan Satürn tarafından yönetilir, bu nedenle bu pratik işaret "kurallara göre" oynar. Özellikle işlerine bağlılıkları ile tanınırlar. Astrologlar, “Oğlakların 50 yıl dönümü gibi büyük dönüm noktalarını kutladığını veya onlarca yıllık hizmetten sonra işten emekli olduğunu sık sık göreceksiniz” diyor.

SORUMLULUK SAHİBİ ASLANLAR İYİ PARTNER OLUR

Astrologlar aslanların kararlılıklarıyla bilindiğini belirterek "sorumluluklarına sadık olan aslanlar evliliklerde görevlerini de şikayet etmeden yerine getirirler" diyor. Astrologlar sorumluluk sahibi aslanların eşlerini aldatma potansiyeline de sahip olduklarını açıklayarak aslanlarla birlikte olanları uyarıyor. Astrologlar aslanlara "zodyak aşıkları" diyor, bu da bazen "oynamayı" düşündükleri anlamına geliyor. Yine de Aslanlar güvenilirdir ve ilişkilerini nadiren bırakırlar ve genellikle görevlerini yerine getirirler.

AKREPLER BAZEN AŞIRIYA KAÇABİLİR

Astrologlar, Akreplerin "sadakatlerini göstermek için aşırıya kaçtığını ve duygunun karşılıklı olup olmadığını görmek için partnerlerini acımasızca test edeceklerini" ilan ediyor. Bu nedenle sırlarınızı saklayacaklar ama aynı zamanda onları açığa çıkarmanızı da sağlayacaklar. Astrologlara göre "partnerin bunu kendi başına ifşa edip etmediğini öğrenmek için bilgiyi gizli tutmaları muhtemeldir." Bir Akrep ile ilişkiniz varsa, en derindeki düşüncelerinizi ve duygularınızı bilmek isteyeceklerdir.

BOĞALAR İLİŞKİLERİNDE DE İNATÇIDIR

Boğalar genellikle biraz dik başlı olabilirler, ancak bu, bir kez sizinle birlikte olduklarında, bir daha asla gitmenize izin vermeyecekleri anlamına gelir. Astrologlar, "Boğa inatçı veya zor olabilir, ancak gözlerini bir kişiye diker ve gitmesine izin vermezler" diye açıklıyor. En çok istikrara değer verirler, bu nedenle her zaman arkanızda olduklarına güvenilebilirler. Boğa, aşk gezegeni tarafından yönetilir, bu da genellikle ciddi ilişkiler aradıkları anlamına gelir. Bu işaret bir kez bir ortak bulduğunda, ömür boyu istikrarlı bir ilişki içinde olmak isteyeceklerdir.

YENGEÇLER ARKADAŞLARI VE AİLELERİ KENDİLERİNİN DE ÜZERİNDEDİR

Yengeçler, arkadaşları ve aileyi ilk sıraya koyar, hatta bazen kendilerinden daha üstündür. Astrologlar, "Yengeçler başkalarıyla ilgilenmez ve ailelerine son derece sadıktır" diyor. Bir Yengeç ile arkadaşsanız, onlara en çok ihtiyaç duyduğunuzda her zaman yanınızda olacaklardır. Ve eğer onların ailesinin bir üyesiyseniz, her zaman rahat olmanızı sağlayacaklardır. "Sevgi dolu bir ev yaratmayı ve nadiren rotayı değiştirmeyi hedefliyorlar." Mutlu ailelerini bir kez kurduklarında, onlara asla ihanet etmeyecekler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Hayat Haberleri