Müjde! Talih kuşu başınıza konuyor! Koç, boğa, ikizler, başak, terazi, akrep, oğlaklar... İşte 27 Eylül 2023 günlük burç yorumu

Şu anda talih kuşunu bekliyor olabilirsiniz ve çok yakında başınıza konabilir, ancak yaptığınız şeye inanmanız şartıyla. Eğer istediğiniz şey için hazırsanız, bunun mümkün olduğuna ve bunu hak ettiğinize inanıyorsanız, ihtiyacınız olduğunda şans sizi bulacaktır.

27 EYLÜL 2023 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Asılsız iddialar, doğru olmasalar bile havada asılı kalabilir. Bu, hayatın üzücü bir gerçeğidir. Şu anda hakkınızda yayılan bir yalan ya da haksız bir suçlama sizi endişelendiriyor olabilir. Bunu bir şekilde düzeltmek istiyorsunuz ve bu kesinlikle anlaşılabilir bir durum.

Hiç kimse yapmadığı, bağlamından koparılmış ya da çirkin bir şeye dönüştürülmüş bir şeyle ilişkilendirilmek istemez. Ancak bunu çürütmek için söyleyebileceğiniz veya yapabileceğiniz hiçbir şey olmasa bile, önemli insanların gerçeği zaten bildiğini anlamalısınız. Boş verin gitsin.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

En iyi yalancılar, söyledikleri yalana inanmaya başlayanlardır. Gerçekleri bir şekilde çarpıtırlar ve sonra da bunları gerçek olarak görmeye başlarlar. Bu şekilde, başkalarını ikna etmede son derece başarılı olabilirler. Şu anda birinin size anlattığı bir şeyden şüphe duyuyorsanız, bunun nedeni bu konuda bazı şeylerin doğru olmadığını seziyor olmanızdır.

Hikayeyi anlatan kişi inandırıcı görünse bile, içgüdülerinize güvenmeyi tercih etmelisiniz. Biraz daha derinlemesine araştırmanız gereken bir şey seziyor olabilirsiniz.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Yatırım yaptığınız bir projeye öncülük etmeniz gerekiyor. Bu ister işte ister kendiniz için olsun, birçok faktör nedeniyle projenin tehlikede olduğunu düşünüyorsunuz. Ancak bu katılım için duyduğunuz arzu azalıyor ve bu nedenle ona olan ilginiz de azalıyor.

Başladığınız işten en iyi şekilde yararlanmak için, ona olan bağlılığınızı güçlendirmelisiniz. Geri dönmeye çalışın ve ilk başta sizi bu kadar heyecanlandıran şeyi yeniden canlandırın.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Hayatınızdan çıkmış gitmiş bir şeyi derinden özlüyor olabilirsiniz. Bunun hakkında çok fazla düşünüyor olabilirsiniz. Şimdi ideal olduğunu düşündüğünüz pek çok şeyin aslında sadece bir yanılsama olduğunu fark edebilirsiniz. Ancak paramparça olmuş bir yanılsama bile büyük bir kayıp gibi hissedilebilir.

Bunun üzerinde durmayı bırakmalısınız çünkü bu sizi aşağı çekiyor, ciddi şekilde şüpheci yapıyor ve sizi umutsuz bırakıyor. Aslında ortada büyük bir umut var. Kaybettiklerinizi geri alsanız da almasanız da, çok daha iyi bir şey sizi bekliyor.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Yüksek mevkilerde arkadaşlarınız olmayabilir ya da şu anda size yardım edebilecek biriyle güçlü bir bağlantınız olmayabilir. İstediğinizi elde etmek için yetkili kaynaklardan yeterince yardım almadığınızı düşünebilirsiniz, ancak ihtiyacınız olan her şeye sahipsiniz.

Bir tür güçlü ağa yeterince bağlı olmadığınız fikrini aşabilirseniz, işlerin yolunda gittiğini hissetmeye başlayacaksınız. Üzerinde olduğunuz işte mesafe kat edeceğinizi varsaymayı deneyin. Bu size sadece huzur vermekle kalmayacak, aynı zamanda işlerin doğru yönde ilerlemesini sağlayacaktır.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

İlgi arayan insanların övgüye karşı sonsuz bir ihtiyacı varmış gibi görünür. Ait olmak ve onaylanmak isterler. Bu tutumu nedeniyle o kişi benmerkezci biri olarak görülebilir, ancak gerçek çok farklı olabilir.

Sizin dünyanızdaki birinin sonsuz bir ilgiye ihtiyacı var gibi görünüyor. Ancak bundan daha fazlası olabilir. Eğer şu anda bu kişiyle bazı davranışları yüzünden bir çatışmaya girdiyseniz, bu başka bir şeyden kaynaklanıyor olabilir, mesela derin bir güvensizlik. İletişime geçerken bunu göz önünde bulundurun, belki o zaman bununla başa çıkmanın daha iyi bir yolunu bulabilirsiniz.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Husky köpekleri zincirlerinden kurtulma konusunda sanatçı olarak bilinir. Dışarıda keşfetmek istedikleri bir şey varsa ve istedikleri şeyle aralarında uzun bir çit varsa, üzerinden, altından veya içinden geçmenin bir yolunu bulacaklardır. Sahipleri bunu bilir ve onları güçlü kişilikleri nedeniyle severler.

Bazen istediğinizi elde etmek tamamen yapabileceğinize inanmakla ilgilidir. Şu anda istediğiniz bir şeyle aranızda duran bir engelle karşı karşıyasınız. Ama iradenin olduğu yerde bir yol vardır. Bir yolunu bulun!

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Bugün nasılsınız? Bu soruya ve bugün size bunu soran herkese basitçe "harika" yanıtını verme eğiliminde olabilirsiniz. Ama gerçekten harika mısınız? Kendinizi gerçekten mutlu, umutlu, güvende ve pozitif hissediyor musunuz?

Böyle bir soruyu basit bir yanıtla geçiştirebilirsiniz, ancak böyle hissetmek de bir o kadar basit olabilir. Üzerine düşünmeniz gereken birkaç sorununuz ve başa çıkmanız gereken birkaç zorluk olsa da, bu sorunun cevabını inanarak söylemek gerçek bir esenlik duygusunu ortaya çıkarabilir. Bunu denemelisiniz!

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Ne kadar çok şeye sahip olursanız olun, onunla ne yaptığınız en önemli şeydir. İster para ister yetenek ya da karizma olsun, her şey onu nasıl kullandığınıza ve istediğiniz şeyi hedeflemeye devam edip etmediğinize bağlıdır.

Şu anda bir şeylerin eksikliğinden yakınıyor olabilirsiniz, ancak ihtiyacınız olan şeylerden bolca var, yeter ki doğru yöne yönelin ve denemeye devam edin. Kaynaklarınız bol, fırsatlarınız da öyle. Bunu aklınızdan çıkarmayın.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

İyi şans ya da iyi talih, rastgele bir lütuftan çok daha fazlasıdır. Gerçekten de talih, fırsatlara hazırlıklı olmak ve hayatınızda iyi şeyleri hak ettiğinizi bilecek kadar kendinize inanmak arasındaki birlikteliktir.

Şu anda talih kuşunu bekliyor olabilirsiniz ve çok yakında başınıza konabilir, ancak yaptığınız şeye inanmanız şartıyla. Eğer istediğiniz şey için hazırsanız, bunun mümkün olduğuna ve bunu hak ettiğinize inanıyorsanız, ihtiyacınız olduğunda şans sizi bulacaktır.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Siz gururlu bir bireysiniz. Bugün tamamlamanız gereken işlerin bir kısmını devretmek istememenizin nedeni bu olabilir. Bağımsız düşünen birisiniz ve her şeyi kendi başınıza yapmak istiyorsunuz. Bununla birlikte, aklınızın bir köşesinde muhtemelen bunun gerçekten çok fazla olduğunu fark ediyorsunuz.

Her şeyi halledebilecek olsanız bile, bunun bedeli ne olacak? Huzursuz, stresli, endişeli ve muhtemelen karamsar olacaksınız. Eğer yardım isteme şansınız varsa, neden yardım istemeyesiniz? Biraz teslim olursanız gününüz daha rahat geçebilir.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Eğer bir konuda sesinizi yükseltmeye istekliyseniz, sesinizi yükseltmeniz gerekiyor olabilir. Muhtemelen saldırgan veya otoriter olarak görülmek istemediğiniz için sessiz ve şık kalmaya çalışıyorsunuz.

Ancak konuşmak sizin hakkınız ve yanlış olan bir şey hakkında şikayet etmek başkalarına da fayda sağlayacaktır. Sesinizi yükseltmezseniz, ihtiyacınız olanı alamayacağınızı ve bunun durumunuz üzerinde olumsuz bir etkisi olabileceğini görebilirsiniz. Sesinizi duyurmaya hakkınız var.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Hayat Haberleri