Kocası istiyor Seda Sayan Yağdırıyor! Bu Kez Aldığı Hediye Öyle Böyle Değil

Son dönemde adından sıkça söz ettiren ünlü oyuncu Seda Sayan, yine gündem oldu. Nisan ayında Çağlar Ökten ile dünyaevine giren başarılı sanatçı, son hareketiyle adeta şok etkisi yarattı. Ünlü sanatçının son hareketi 'yok artık' dedirtti.

Son dönemde adından sıkça söz ettiren ünlü oyuncu sanatçı Seda Sayan, son hareketiyle milyonları şok içerisinde bıraktı

Sevgilisi Çağlar Ökten'den şubat ayında evlilik teklifi alan ünlü isim, sevgilisinin evlenme teklifine 'evet' diyerek nisan ayında Çağlar Okten ile dünyaevine girdi.

ŞOK ETKİSİ YARATTI

Prag'ta düğün yapmayı planlayan çift, vize sorunları nedeniyle İstanbul'da dünyaevine girdi. Düğünden hemen sonra soluğu Fransa'nın başkenti Paris'te alan ikili , alayını ülke ülke gezerek geçirdi. Kısa bir süre önce Türkiye'ye dönen ünlü sanatçının eşine aldığı hediye, adeta şok etkisi yarattı.

İkili, geçtiğimiz günlerde bir mekanda görüntülenirken Seda Sayan, aşklarının doludizgin ilerlediğini belirterek kilitli bir sistemle parmağından ömür boyu çıkmayacak bir yüzük yaptırdığını açıklamıştı Eşine sırılsıklam aşık olduğunu her fırsatta dile getiren Seda Sayan, eşine aldığı hediyeyle herkesi şoke etti.

SAYILI ZENGİNDE BULUNUYOR

Sosyal medyada yer alan iddialara göre Seda Sayan, biricik aşkı içim kesenin ağzını açtı. Ünlü sanatçının eşi, Çağlar Ökten'e dünyada sayılı zenginde bulunan pırlanta işlemeli saat aldığı iddia edildi.

Saatin değerinin 2 milyon lira civarında olduğu belirtilirken Seda Sayan, bu iddiaların ardında sosyal medyada gündem oldu.

Ayrıca ünlü oyuncunun şu sıralar eşine Ayvalık'tan bir yazlık baktığı da iddialar arasında yer alıyor.

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Hayat Haberleri