Jüpiter retrosu gümbür gümbür geliyor! Bu burçlar daha önce hiçbir retrodan böyle etkilenmedi… Aşk, şans, para…

Retrolar yavaş yavaş etkisini göstermeye başlarken Jüpiter retrosu gümbür gümbür geliyor! Özellikle de bu burçlar daha önce böyle retro etkisi görmedi… Aşk, şans, para, mutluluk, kariyer… Hepsi ayrı ayrı etkisini göstermeye hazırlanıyor.

Jüpiter, 4 Eylül itibari ile Boğa burcunda geri hareket etmeye başladı. Yeni başlayan Jüpiter retro etkisi tam 31 Aralık tarihine kadar etkisini gösterecek. Bu gezegen, şansı, bolluğu, bereketi, adaleti getirecek. Burçlar üzerinde ise hiç beklenmedik etkiler yaratacak. İşte burçların Jüpiter retrosundan etkileneceği konular…

JÜPİTER RETROSU YENİLİKLERLE GELECEK

KOÇ BURCU

Bu retro size bazı maddi sıkıntılar verebilir. Dolayısıyla önümüzdeki birkaç ay maddi olarak attığınız adımlara dikkat etseniz iyi olur. Her harcamanıza dikkat etmeniz gerekiyor. Öte yandan özgüven konularına biraz daha eğilmelisiniz.

BOĞA BURCU

Bu retro kendinize odaklanmanız için resmen bir fırsat. Öte yandan bazı imaj değişikliklerine gitme ihtimaliniz var. Retro bitene kadar içsel yolculuklar yaşayacak gibi duruyorsunuz.

İKİZLER

Geçmişe çok takılı kalıyorsunuz. Bu durum da ileriye doğru adım atmanızı etkiliyor. Bu dönemde geçmişte takılı kaldığınız konuları çözebilirsiniz. Bu dönemde en çok da dedikodulara dikkat edinç Dedikodular bazı düşmanlarınızı karşınıza çıkarabilir. Ayrıca sağlığınıza çok dikkat etmeniz gereken bir döneme giriyorsunuz.

YENGEÇ

Bu dönem arkadaşlarınızla ileriye dönük plan yapmak isteyeceğiniz bir dönem olacak. Ama retroya dikkat etmeniz ve temkinli adımlar atmanız gerektiğini unutmayın. Vereceğiniz kararların pişmanlık getirmesini istemezsiniz.

ASLAN

Jüpiter, statü ve kariyer evinizde retro yapacak. Dolayısıyla kariyer, terfi, statü konusunda atacağınız adımlara dikkat etmenizde fayda var. Patronlarınızla aranızda gerginlikler yaşanabilir.

BAŞAK

Bu dönemde gündeminizde en çok seyahat ve eğitim olacak gibi duruyor. Şimdiye kadar kaçırdığınız fırsatları değerlendirebilirsiniz.

TERAZİ

Bu retroda borç vermeme konusuna daha dikkat etmeniz gerekiyor. Ayrıca yatırımlarınızı da emin adımlarla yapmalısınız. Finansal konularda abartmamaya özen gösterin.

AKREP

Bu retroda gündeminizde ortaklık, evlilik ve sözleşme gibi yeni ilişkiler söz konusu. Eğer bu konularda sıkıntılar yaşıyorsanız düzeltmek için üstüne gidebilirsiniz.

YAY

Bu dönemde iş hayatınızda atacağınız adımlara oldukça dikkat etmelisiniz. Öte yandan gündelik hayatınızda sakin kalmaya, iletişimlerinizde sinirlerinize hakim olmaya çalışın.

OĞLAK

Bu dönem size aşk, sanat, hamilelik, yeni hobiler getirebilir. Bazı değişiklikler sizi bekliyor dersek yalan olmaz. Ama sadece olumlu adımlar atacağınızı düşünerek kendinizi salmayın. Olumsuzluklara karşı da tedbirli olmaya devam edin.

KOVA

Bu dönem gündeminiz yoğun olacak. Aile, kökler, miraslar, maddi konular sizi bekliyor. Ama en önemlisi bu retroda aile bağlarınızı kuvvetlendirmek için adımlar atabilirsiniz.

BALIK

Bu retroda en dikkat etmeniz gereken konu iletişim konusu olacak. İnsanlarla iletişim kurarken doğru adımlar atmaya özen göstermenizde fayda var. Öte yandan kardeş ilişkileri, internet, iletişim, medya ve kısa yolculuklar konusunda değişiklikler sizi bekliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Hayat Haberleri