İzlemeye değer en iyi 10 Netflix dizisi

Dünyanın en çok tercih edilen dijital içerik platformu Netflix, birbirinden başarılı yapımlarıyla kullanıcılarının karşısına çıkmaya devam ediyor. Peki, Netflix'teki en iyi diziler hangileri? İşte, en iyi 10 Netflix dizisi...

Netflix birçoğu kendi yapımı olan dizileriyle kullanıcıları ekran başına kitlemeye devam ediyor. Her sezon iddialı yapımlarıyla kullanıcılarının karşısına çıkan platform, başarısına başarı katıyor. Peki, Netflix'in en iyi dizileri hangisi? Cevabı haberimizde...

EN İYİ 10 NETFLİX DİZİSİ

THE BREAKİNG BAD (IMDB 9.5)

Dizide, 50 yaşında lise öğretmeni olan Walter White'ın ailesinin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla uyuşturucu imparatoru olması anlatılıyor. Beş sezonluk dizinin kadrosunda Bryan Cranston, Anna Gunn ve Aaron Paul yer alıyor.

OUR PLANET (INMDB 9.3)

Doğanın güzellikleriyle birlikte insanların doğaya verdikleri zararı da ele alan belgesel, 1 sezonda toplam 8 bölüm yayınlandı.

THE LAST DANCE (IMDB 9.3)

Dizi, Michael Jordan'ın hayatı ile Chicago Bulls takımının diğer oyuncularının ele alındığı belgesel formatlı bir yapımdır.

AVATAR: SON HAVA BÜKÜMÜ (IMDB 9.3)

Emmy Ödüllü dizide üç sezon süresince Avatar Aang ile arkadaşlarının dünyayı acımasız Ateş Kralı'ndan kurtarabilmek için verdikleri mücadele anlatılıyor.

RİCK AND MORTY (IMDB 9.2)

Dizide, galaksiler arası ve boyutlar arası yolculuklara çıkarak akıl almaz olaylara karışan bilimci Rick ile torunu Morty'nin maceraları anlatılıyor. 4 sezonluk dizinin bölümleri 22 dakika sürmektedir.

 

SHERLOCK (IMDB 9.1)

Dizide, ünlü dedektif Sherlock Holmes ile aynı evi paylaştığı arkadaşı Doktor Wotson'ın maceraları anlatılıyor. 4 sezonluk dizinin her sezonunda 13 bölüm var.

WHEN THEY SEE US (IMDB 9.0)

Central Park'ta koşan bir kadına cinsel saldırıda bulunduğu için suçlanan Harlem'li 5 genci hikayesinin anlatıldığı dizi, gerçek hayat hikayesinden uyarlamadır. Bu gençler işlemedikleri suçtan dolayı ırkçılığa maruz kalıp hapse girseler de gerçekler seneler sonra ortaya çıkacaktır.

FRİENDS (IMDB 8.9)

Efsaneleşen dizi Friends Netflix platformunda seyirciyle buluşuyor. 1994'ten 2004 yılına kadar ekranlara gelen dizi yıllar geçmesine rağmen hala milyonların vazgeçilmezi olmaya devam ediyor.

 

NARCOS VE NARCOS MEXİCO (IMDB 8.8)

Dizinin ilk 2 sezonu, uyuşturucu devi Pablo Escobar'ın yaşamı ile ABD ajanları tarafından yakalanmasına, 3. sezonu da Kolombiya'nın diğer uyuşturucu devlerinin yaşamına değiniyor. İlginç konusu kadar konuyu işleme şeklinde de başarıya ulaşan dizinin bölümleri 45 dakikadır.

PEAKY BLİNDERS (IMDB 8.8)

Gerçek hikayeden alıntı olan dizi, 1890 yıllarının sonu 1990 yıllarının başında, sokak çetelerinin yönettiği Birmingham çıkışlı Peaky Blinders isimli çetenin, İngiliz devletinde nasıl yükseldiğini anlatıyor. Toplam 5 sezondan oluşan dizinin bölümleri 55 dakikadır.

Hayat Haberleri