İsmail Hacıoğlu-Aslıhan Gürbüz'den imrendiren poz! Aşklarını öyle bir paylaştılar ki...

Geçen aylarda beraber olmaya başlayan Aslıhan Gürbüz ile İsmail Hacıoğlu, aşklarını sosyal medyada hesaplarından paylaştı. Aşk pozlarını görenler gözlerine inanamadı. Bakın ne yaptılar?

İsmail Hacıoğlu ve sevgilisi Aslıhan Gürbüz'den şaşırtan kareler geldi. Geçen aylarda aşklarını ilan eden ikili sosyal medyadan aşk dolu paylaşımlar yaptı. Çiftin o paylaşımlarına binlerce beğeni ve yorum geldi.

İSMAİL HACIOĞLU-ASLIHAN GÜRBÜZ'DEN AŞK POZU

Kendisinden 3 yaş büyük olan sevgilisi Aslıhan Gürbüz ile sosyal medyadan romantik paylaşımlar yapan İsmail Hacıoğlu, aşkını her fırsatta dile getirmeye devam ediyor.

1 kızı olan Hacıoğlu, eski eşi Merve Çağıran'a ihanet ettiği gerekçesiyle eski eşi tarafından boşanma davası açılmıştı

YENİ AŞIKLARDAN KARŞILIKLI HAMLE

Boşandıktan sonra oyuncu Aslıhan Gürbüz ile aşk yaşamaya başlayan İsmail Hacıoğlui son paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekti. Hacıoğlu, sevgilisi Aslıhan Gürbüz ile denizde çekildiği bir fotoğrafı 'Al sevgilim' şarkısıyla paylaştı.

Gürbüz de bu paylaşıma kayıtsız kalmadı sevgilisi İsmail Hacıoğlu ile çekildiği bir kareyi 'Yol arkadaşım' notuyla paylaştı. İkilini paylaşımları sosyal medyada gündem oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Hayat Haberleri