Instagram'da göbek atarak kutladı! Banu Parlak'tan herkesi şok eden hareket, Dilan Polat'ın arkasından resmen döktürdü

Geçtiğimiz hafta cezaevine konulan sosyal medya fenomeni Dilan Polat, eşi Engin Polat ve babası Sezgin Polat’a hakkında, şarkıcı Banu Parlak'ın Güzellik Merkezi'nin kurşunlanmasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında "azmettiricilik" suçundan tutuklama kararı verildi. Kararı duyan Banu Parlak ise Dilan Polat' ın arkasından resmen döktürdü

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve lüks yaşantılarıyla gündeme oturan Dilan - Engin Polat çifti ve beraberindeki 12 kişi geçtiğimiz haftalarda cezaevine konulmuştu. Dün ise ünlü fenomen çift, Banu Parlak'ın iş yerinin kurşunlanması olayı ile ilgili ifadelerinin alınması için Küçükçekmece Adliyesi'ne getirildi.

INSTAGRAM'DA GÖBEK ATARAK KUTLADI! BANU PARLAK'TAN HERKESİ ŞOK EDEN HAREKET, DİLAN POLAT'IN ARKASINDAN RESMEN DÖKTÜRDÜ

Dilan ve Engin Polat çiftinin iki yıldan beri arasının iyi olmadığı şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Banu Parlak işyerinin kurşunlanmasından Dilan ve Engin Polat çiftini sorumlu tutmuştu. Cezaevinden ifade vermek için tekrar adliyeye getirilen çift Dilan - Engin Polat çiftine ve babaları Sezgin Polat’a, Banu Parlak’ın Bahçeşehir’deki güzellik merkezinin kurşunlanmasına ilişkin yürütülen soruşturma çerçevesinde tutuklama kararı verildi.

KURTLARINI DÖKTÜ

Yaşanan son gelişmenin ardından Banu Parlak, sosyal medya hesabından herkesi şok edecek bir paylaşımda bulundu. Dilan - Engin Polat çifti ve babaları Sezgin Polat' ın adliyeye sevk edildiğini ifade eden Parlak, yaşanan gelişmeyi göbek atarak kutladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Dilan-Engin Polat için istenen ceza belli oldu: Hedef Banu Parlak mıydı?

Hayat Haberleri