İlginç deney: Burcunuza göre en büyük düşmanınız nedir?

En büyük düşmanınızın hangi astrolojik işaret olduğunu hiç merak ettiniz mi?Belki de sürekli alarma geçen Başak, bencil Koç, ya da intikamcı akrepler... Burçlara göre en büyük düşmanınız kim?

Düşman edinmekten kaçınılmalıdır, ancak bazen haber vermeden düşman edinebilirsiniz. Dürüst olarak birini incitebilirsin ya da çok önemsiz bir sebep olabilir. Bazı düşmanlar yaşam boyunca farklılıklar nedeniyle yapılır, bazıları ise astrolojik tahminlerle orada olabilir.

Birbirlerine yönelik bu duyguların birçoğu, eylemlerden veya sözlerden ziyade kişiliklere atfedilebilir. Kişiliklerimiz, doğduğumuz astrolojik işaretten veya burçtan büyük ölçüde etkilenir.

KOÇ - BAŞAK DÜŞMANLIĞI

İnanması çok zor ama Koç ve Başak, düşmanların en kötüsü olabilir. Her iki zodyakın da çoğunluğu çok inatçı ve Otoriter kişiliklere sahiptir. Dolayısıyla kimseden emir alamazlar ve bu da onların iletişim kurmasını zorlaştırır.

BOĞA - KOVA DÜŞMANLIĞI

Boğa ve Kova aynı bakış açısını paylaşmak için mücadele eder, çünkü Boğa düzenlemelerine değer verir, Kova ise bağımsız hareket etmeyi tercih eder. Çok farklı bir yaşam tarzları var ve içten içe diğerinin yaşam tarzını sevmiyorlar.

ASLAN - AKREP DÜŞMANLIĞI

- Akrep, burcun sık sık rekabet baskısı nedeniyle Aslan'da galip gelmeyi bazen zor bulur. Aslan ayrıca Akrep'in çok fazla egosu ve kendini takıntılı bir tavrı olduğunu hisseder, her zaman başkalarını ikna etmeye çalışırlar çünkü onlar haklı ve diğeri yanlıştır.

OĞLAK - TERAZİ DÜŞMANLIĞI

Oğlak Terazi'nin düşmanı olabilir. Oğlaklar sosyal kuşlar gibidir ve etraflarına gelen herkesle sosyalleşmeyi severler. Oysa Terazi sadece kişisel alanlarının etrafında olmayı sever. Öte yandan Oğlak, Terazi'nin her zaman Doğayı memnun etmeye çalışmasından son derece hoşlanmaz.

YENGEÇ - YAY DÜŞMANLIĞI

Yengeç zodyak, sevmediği insanlara karşı sert duygular taşır. Yengeç'in problemlerden kurtulması çok zor hale gelir. Yay ise çok hızlı çözümler alır ve çok hızlı ilerler. Bavullarını her zaman yanlarında taşıdıkları için Yay, Yengeç burcundan nefret eder.

BALIK - İKİZLER DÜŞMANLIĞI

En kötü düşman olabilecek zodyak ikizlerdir. Balık olmanın temel nedeni, doğası gereği özgür ruhlu olduğu kadar çok iyimserdir. Oysa İkizler çok endişelidir ve uzun bir süre problemler veya sorunlar etrafında döner.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Hayat Haberleri