İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan'ın eski hali şaşırttı! Estetik güzeli çıktı "Babasının ikizi"

Geçen günlerde evlenen Dilan Çıtak gelinliği ile çok konuşulmuştu. Levent Dörter ile nikah masasına oturan Çıtak'ın düğününe kardeşleri de katılmıştı. Çıtak bu defa eski haliyle gündeme geldi. Son günlerin konuşulan ismi Dilan Çıtak'ın eski halini gören gözlerine inanamadı. Bakın eskiden nasılmış?

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'ın eski hali sosyal medyanın diline düştü. Eski halini görenler yüzündeki değişimi fark etti. Yıllar içerisinde değişim yaşan Çıtak'ın bir dizi estetik operasyonlar geçirdiği fark edildi. Bakın İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan eskiden ne haldeymiş?

DİLAN ÇITAK'IN ESKİ HALİ OLAY OLDU

Uzun süreli ilişkisini nikah masasına taşıyan Dilan Çıtak, düğünüyle magazin gündemini meşgul etmişti.

Çok sayıda ünlünün katıldığı düğün sosyal medyanın gündemine düştü. Gelinliği ile de dikkatleri üzerine çeken Dilan Çıtak, bu defa estetiksiz haliyle gündeme geldi.

"BABASINA BENZİYORMUŞ"

Yıllar içerisinde değişim yaşayan Dilan Çıtak'ın eski halini görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

Dudak, burun gibi bölgesine estetik yaptırdığı görülen Çıtak için "Babasının ikizi" yorumları yapıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Hayat Haberleri