Gülşen konseri nerede, ne zaman? 16 Eylül Gülşen konseri yeri ve saati

İmam hatipliler için kullandığı sözlerden sonra gündeme bomba gibi düşen Gülşen ev hapsinin kaldırılmasının ardından konserlere çıkmaya devam edecek. Gülşen hayranları ise konserin nerede ve ne zaman olacağını merak ediyor.

Gülşen imam hatipliler için kullandığı sözlerden sonra ülke gündeminde oldukça konuşulmuştu. Ceza alan Gülşen'in cezası ev hapsi olarak kararlaştırılmıştı. Sonrasında ev hapsi de kaldırıldı. Böylece Gülşen normal hayatına geri döndü ve konserlere çıkmaya devam edecek. Kartal'da ilk konserine çıkacak olan Gülşen 16 eylülde sahnede olacak.

KARTAL GÜLŞEN KONSERİ

16 Eylül akşamında Jolly Joker İstMarina sahnesine çıkarak sevenleri ile buluşacak olan Gülşen'in hayranları heyecanla konseri bekliyor.


KONSER ÜCRETİ VAR MI?

Kartal'da yapılacak olan konserin belrili bir ücreti var. İlk konserine burada çıkacak olan Gülşen konserlerine daha sonra farklı yerlerde devam edecek. İstanbul ilinde iki konser verecek ve ardından da Antep'de tekrar sevenleri ile buluşacak. Sonrasında tekrar İstanbul iline dönerek eylül ayı içeriisndeki konserlerini sonlandıracak.

GÜLŞEN'iN TUTUKLANMASININ SEBEBİ?

Gülşen imam hatipliler ile ilgili söylemleri ile dikkatleri üzerine çekmişti. Olayın ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından TCK'nin 216. maddesi gereğiyle " halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçu kapsamında soruşturma açıldı. Bu soruşturmanın ardından ise Gülşen Bayraktar Çolakoğlu 25 ağustos tarihinde tutuklandı. Avukatı Emek Emre hemen devreye girerek itiraz etti. İtirazı değerlendiren nöbetçi İstanbul 27. Asliye Ceza Mahkemesi Gülşen'in 29 ağustos tarihinde "konutu terk etmeme" şartı ile tahliyesine karar verdi. Avukat Emre 6 eylülde tekrar itiraz etti ve İstanbul 7. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından verilmiş olan karar ile Gülşen Bayraktar Çolakoğlu için ev hapsi kararı 12 eylül tarihinde tamamen kaldırıldı. 

Haberleri