FOX TV’nin yaz dizilerinde hazin son! Popüler iki dizi ekran macerasını sonlandırıyor! Tarih verildi…

Yaz sezonunda başarılı yapımlarla sahneye çıkan FOX TV’den izleyicileri üzecek bir haber geldi. Hızlı bir başlangıç yapan iki popüler dizinin final yapacağı öğrenildi. İzleyiciler bu habere çok üzülecek! Dizilerin final tarihi belli oldu…

Yaz sezonunun açılması ile halihazırdaki diziler sezon finali yaparak yerlerini yaz dizilerine bırakmıştı. Her kanal birbirinden farklı yapımları izleyici karşısına çıkardı. Lakin bazı yapımların ekran macerası kısa sürdü. Bunlar arasında FOX TV’nin sevilen iki dizisi de yer aldı.

YAZ ŞARKISI SONA GELDİ

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre FOX TV’nin yaz dizisi Yaz Şarkısı, önümüzdeki günlerde son kez izleyici karşısına çıkacak. Dizinin 8. Bölümü ile veda etmesi bekleniyor.

KISMET DİZİSİ İÇİN TARİH VERİLDİ

FOX TV’de yayınlanan ve başarılı isimlerin yer aldığı Kısmet dizisinde de beklenen performans yakalanamadı. NTC Medya'nın yapımı ile yayınlanan dizi 10. Bölümle final yapması beklenirken bir yandan da 13. Bölüme kadar uzatılması ihtimali bulunuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Hayat Haberleri