Fenomen Banu Parlak'ın başını yakan video ortaya çıktı! Sosyal medyadan saniye saniye paylaşmış...

Fenomen Dilan Polat ve Engin Polat çifti davasının ardından son dönemde sıklıkla gündeme gelen güzellik merkezi sahibi Banu Parlak, dün akşam gözaltına alınmıştı. Meğer sosyal medya hesaplarından yaptığı silahlı paylaşım başını yakmış.

Çektiği videolarla ünlenen sonrasında da güzellik merkezi açan fenomen Banu Parlak, yeniden gözaltına alındı. Sosyal medyadan silah paylaşımı yapan Parlak, paylaşımda, "Benim de; araba, ev gibi değil de böyle meraklarım var. Ne yapalım yani. Çok bekledim bu günü. Ruhsatlı bu arada. Kimse bilmesin, kimseyi de silaha özendirmiyorum" ifadelerine yer verdi.

EVİNDE RUHSATSIZ TABANCA BULUNDU

Polis ekipleri, Banu Parlak'ın evinde yaptıkları aramada bir adet Glock marka ruhsatsız tabanca ile 9 adet fişek ele geçirdi.

Parlak'ın gözaltına alınmasına sebep olan videoda "Benim de; araba, ev gibi değil de böyle meraklarım var. Ne yapalım yani. Çok bekledim bu günü. Ruhsatlı bu arada. Kimse bilmesin, kimseyi de silaha özendirmiyorum. Herkesin bir hobisi var arkadaş, her gün deli gibi film izliyorlar değil mi? Mafya babaları havada uçuşuyor. Bizim öyle bir şeyimiz yok yani. Şu an içi bile boş. Seviyoruz yani." dediği duyuldu.

GÜZELLİK MERKEZİ KURŞUNLANMIŞTI

Banu Parlak, Dilan ve Engin Polat ile yaşadığı tartışmalar sonrasında gündeme gelmiş ve sahibi olduğu güzellik merkezinin Polat çifti tarafından kurşunlandığını ileri sürmüştü.

Öte yandan, Banu Parlak, kavgalı olduğu Dilan Polat ve Engin Polat'ın tutuklanması sonrası, sevincinden dans ettiği bir videoyu sosyal medya hesabından yayınlamıştı. Parlak geçtiğimiz günlerde de bir kooperatifle ilgili usulsüzlük nedeniyle gözaltına alınmış ve ardından serbest bırakılmıştı.

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

Dilan-Engin Polat için istenen ceza belli oldu: Hedef Banu Parlak mıydı?

Hayat Haberleri