Evdeki Mutluluk Vahe Kılıçarslan program başvurusu nasıl yapılır? Vahe ile Evdeki Mutluluk başvuru formu

Star TV ekranlarında yeni başlayacak olan program Vahe ile Evdeki Mutluluk bir dekorasyon formatı üzerinden çekileceği belirtilmesi üzerine vatandaşlar nasıl başvuru yapacağını araştırmaya başladı. Vahe ile Evdeki Mutluluk programı başvuru nasıl yapılır, başvuru formunda neler vardır? İşte detaylar….

Her hafta Pazar günleri saat 12.00’da Star TV ekranlarında yer alacak olan yeni program Vahe ile Evdeki Mutluluk’un sunuculuğunu ise Vahe Kılıçarslan yapmaktadır. Ekranların sevilen yüzü olan Kılıçarslan bu defa bir dekorasyon formatında izleyici karşısına geçmektedir. İhtiyaç sahibi ve muhtaç ailelerin evlerini onarıp güzelleştirmek için başlatılan bu program da birçok eve dokunulacağı hedeflenmektedir. Peki Vahe ile Evdeki Mutluluk programına nasıl ve nereden başvuru yapılır? 


VAHE İLE EVDEKİ MUTLULUK BAŞVURUSU 

21 yıldır ekranlarda yer alan Vahe Kılıçarslan tarafından hazırlanıp sunulacak olan yeni programa katılmak isteyenler https://www.startv.com.tr/program/vahe-ile-evdeki-mutluluk/basvuru bu adres üzerinden başvuru formuna kolaylıkla ulaşabilir. Başvuru için gerekli olan bilgiler eksiksiz ve doğru şekilde yazıldıktan sonra yanlış bir bilgi yer alan formların başvurusunun kabul olmayacağı bildirildi. Vahe ile Evdeki Mutluluk programına katıl am ücretsiz olup tüm ailelerin katılması da mümkündür.

Haberleri