Estetik harikası Ajda Pekkan'ın gerçek yüzünü gören yıkıldı! Görenler hüsrana uğradı "Estetik işlemiyor"

Türkiye'nin Süperstarı Ajda Pekkan, filtre kurbanı oldu. 76 yaşında olmasına rağmen güzelliği ile dikkat çeken Pekkan, bir paylaşımında filtreyi unutunca görenler gözlerine inanamadı. Herkesi hayal kırıklığına uğratan o fotoğrafa çok sayıda yorum geldi.

Süperstar Ajda Pekkan bir paylaşımında filtre kullanmayı unutunca olanlar oldu. Yaptığı estetiklere rağmen güzelliğiyle yıllardır sahneleri sallayan Pekkan'ın filtresiz halini görenler hayal kırıklığına uğradı. Yüzündeki pürüzsüzlüğün yerine çizgileri ortaya çıktı.

AJDA PEKKAN'IN FİLTRESİZ HALİ "YOK ARTIK" DEDİRTTİ

Çeşme'de sahne alan Ajda Pekkan Amfitiyatro'da sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Sevilen şarkılarıyla herkesi eğlendiren Pekkan, Belediye Başkanı M. Ekrem Oran hatıra fotoğrafı çektirip sosyal medya hesabından yayınladı.

Belediye Başkanı Oran'ın o paylaşımı ise herkesi şok etti.

BELEDİYE BAŞKANI AJDA PEKKAN'I YAKTI

Belediye Başkanı'nın filtresiz paylaşımı ile Ajda Pekkan'ın gerçek yüzü ortaya çıktı. Yüzündeki çizgilerin göründüğü o kare sosyal medyada olay oldu.

Ajda Pekkan'ı görenler, "Estetik de işe yaramamış "Meğerse yanılmışız" Filtresiz bambaşka biri" gibi yorumlar yapıldı.

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Hayat Haberleri