Esra Ceyhan Saklasa Da Ortaya Çıktı! Kilolu Hali Şoke Etti, Görünce Tanımak İmkansız...

Ünlü televizyon sunucusu Esra Ceyhan uzun zaman sonra ilk kez görüldü. Esra Ceyhan'ın kilolu halini görenler ünlü ismi tanıyamadı. Sosyal medyadan yorum yağdıran takipçileri 53 yaşındaki güzel sunucuyu tanıyamadıklarını dile getirdi. İşte Esra Ceyhan'ın şaşkınlık yaratan resimleri...

1990'LARIN ÜNLÜ SUNUCUSU ESRA CEYHAN TANINMAZ HALDE

1997 yılında ATV ekranlarında yayınlanmaya başlanan Esra Ceyhan'la A'dan Z'ye programı tam 9 yıl boyunca ilgi ile izlendi. Esra Ceyhan'la A'dan Z'ye programının sunucusu Esra Ceyhan o dönem güzelliği ile dikkatleri çekmişti. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Esra Ceyhan'ın son galini takipçileri tanıyamadı. Şu an 53 yaşında olan ünlü sunucu Esra Ceyhan uzun süredir ekranlardan uzak inziva hayatı yaşıyor.

Esra Ceyhan'la A'dan Z'ye programını 9 yıl ara vermeden sunan Esra Ceyhan 1997 yılında başladığı program sayesinde kısa zamanda geniş kitlelere ulaşmıştı. Esra Ceyhan sosyal medyada hatırı sayılır bir takipçi kitlesine sahip.

TELEVİZYON EKRANLARINDAN UZAK KALAN ESRA CEYHAN SOSYAL MEDYADAN TAKİPÇİLERİ İLE BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

53 yaşında olan ünlü televizyon sunucusu Esra Ceyhan, Esra Ceyhan'la A'dan Z'ye programından sonra uzun bir süre ekranlardan uzak kaldı. Televizyon ekranlarına çıkmayan ve kendisine gelen teklifleri kabul etmeyen Esra Ceyhan fiziksel değişimi ile hayranlarını şoke etti. Esra Ceyhan'ın son fotoğraflarını gören sevenleri ünlü sunucuyu tanımakta zorlandı.

ESRA CEYHAN KIZI AYŞE İLE GÖZLERDEN UZAK YAŞIYOR

Ünlü televizyon sunucusu Esra Ceyhan kızı Ayşe ile birlikte gözlerden uzaklarda yaşamayı tercih ediyor. Ünlü sunucu Esra Ceyhan kızı Ayşe'yi gözlerden uzak yetiştirmeyi tercih etmişti. 1992 yılında diş hekimi Barbaros Ceyhan ile evlenen Esra Ceyhan televizyon programlarına evlendikten sonra da devam etti. Sunucu Esra Ceyhan'ın Barbaros Ceyhan ile evliliğinden olan kızı Ayşe Ceyhan'ı görenler ne kadar annesine benzediğini belirtiyor. 2006 doğumlu olan Ayşe Ceyhan daha şimdiden annesi Esra Ceyhan'ın boyunu geçti. Esra Ceyhan 17 yıl süren evliliğini 2009 yılında sonlandırdı.

Bir nevi inzivaya çekilen Esra Ceyhan gelen televizyon tekliflerini geri çeviriyor. Televizyon ekranlarından uzak kalsa da ünlü sunucu Esra Ceyhan sosyal medyadan takipçileri ile iletişimini devam ettiriyor. Esra Ceyhan kızı Ayşe Ceyhan ile yaşantısından kareler paylaşıyor. Esra Ceyhan'ın sosyal medya hesabından yayınlanan son fotoğrafı ünlü sunucunun sevenlerini üzdü.

ESRA CEYHAN KİLOLARI İLE TANINMAZ HALDE

Sosyal medya hesabı Instagram'dan paylaşımları ile adından söz ettirmeye devam eden Esra Ceyhan son paylaşımı ile de hayranlarını şoke etti. Geçen yıllar içinde çok fazla kilo alan Esra Ceyhan bakımından ödün vermiyordu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Hayat Haberleri