Erman Toroğlu ve 34 Yaş Küçük Eşinden Çocuk Açıklaması! 73 Yaşından Sonra...

Son dönemde yaptığı yorumlarla dikkatleri üzerine çeken eski hakem Erman Toroğlu, bu kez bu kez özel hayatıyla gündem oldu. Kendisinden 34 yaş küçük Ezgi Yavuz ile şubat ayında dünyaevine giren ünlü yorumcu, kendisine yöneltilen "Çocuk düşünüyor musunuz?" sorusuna eşinin verdiği cevapla gündem oldu. Bakın ünlü yorumcunun eşi, Erman Toroğlu'na yöneltilen bu soruya nasıl cevap verdi.

Türk futbol tarihinin en başarılı hakemlerinden biri olarak kabul edilen Erman Toroğlu, gündem olmaya devam ediyor.

Son dönemde A Spor ekranlarında yaptığı yorumlarla dikkatleri üzerine çeken eski hakem ve ünlü yorumcu Erman Toroğlu bu kez eşinin yaptığı açıklamayla gündem oldu.

2017 yılında ilk eşi, 2 çocuğunun annesi Şükran Toroğlu'ndan tek celsede boşanan 73 yaşındaki ünlü yorumcu, kendisinden 34 yaş küçük Avukat Ezgi Yavuz ile geçtiğimiz şubat ayında dünyaevine girmişti.

Kısa süre önce imaj değişikliğine giderek dikkatleri üzerine çeken ünlü yorumcu, geçtiğimiz günlerde eşi Ezgi Yavuz ile Nişantaşı'nda bir kafede görüntülendi.

"KISMET..."

İmaj değişikliğinin sebebinin eşi olmadığını belirten Toroğlu eşinin kendisini kimi zaman yönlendirdiğini ifade etti. Eşiyle mutlu bir evlilik geçirdiklerini belirten Toroğlu'na "Çocuk düşünüyor musunuz?" sorusu yöneltildi. Eşine yöneltilen soruya yanıt veren Ezgi Yavuz, "Bakalım kısmet, Allah bilir" dedi.

"LAHMACUN BEŞ YÜZ LİRA"

"Beyaz yakalılar Bodrum'da yok oldu. Orta sınıf Bodrum'da bitti" diyen Erman Toroğlu, ünlü tatil beldesinde bu yaz bir lahmacun ayranın beş yüz liraya satılmasını da değerlendirdi.

Bu paralara lahmacun yiyecek turistlerin olduğunu, onların Yunanistan yerine ülkemize para bırakmaları gerektiğini savunan ünlü spor yorumcusu şöyle konuştu: Bir yerde ayağımıza kurşun sıkıyoruz. Neden? Bir yerde diyoruz lahmacun beş yüz lira. Kardeşim Bodrum'da beş yüz liraya da lahmacun var 40-50 liraya da var.

ERMAN TOROĞLU KİMDİR?

Ankara Atatürk Lisesi'nden mezun oldu. Lisans eğitimini Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat bölümünde tamamladı. Lise yıllarında Gençlerbirliği'nde başlayan futbol hayatına profesyonel olarak sırasıyla Ankara Güneşspor, Mersin İdman Yurdu ve uzun yıllar kaptanlığını yaptığı MKE Ankaragücü'nde devam etti. Futbolculuğu bıraktıktan sonra hakemliğe başladı, 1989 yılında FIFA kokartı aldı. 1991 yılında İsviçre ile San Marino arasındaki EURO 92 eleme maçını yönetti.

Cavit Çağlar'ın davetiyle siyasete girdi ve 1991 seçimlerinde, hocası Aydın Güven Gürkan'ın karşısına Mersin'de DYP'den aday oldu. Şansal Büyüka ile uzun yıllar önce Show TV ve ardından Lig TV'de yayınlanan Maraton adlı programda yorumculuk yaptı. Hürriyet gazetesinde yazarlık yapan Erman Toroğlu, 2010-2013 yılları arasında Telegol'de futbol yorumculuğu yaptı. 2015 yılının başlarında TRT Spor kanalında yorumculuk yapmış fakat kısa bir süre sonra çeşitli nedenlerden dolayı kanaldan ayrılmıştır. Şimdilerde ise A Spor kanalında yorumculuk yapmaktadır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Hayat Haberleri