Ebru Polat'ı çıldırtan soru! Ünlü fenomen ateş püskürdü: Bir istemediğiniz o kalmıştı...

Şarkıcı Ebru Polat, sosyal medya paylaşımlarıyla gündem olmaya devam ediyor. Takipçilerinden gelen itirafları sık sık sosyal medya hesabından paylaşan Ebru Polat, gelen bir yorumu Instagram hesabından paylaştı. Polat'ın paylaşımını görenlerin ağzı açık kaldı. Bu kadarı da olmaz. İşte Ebru Polat'a gelen ilginç yorum...

Sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımlarla sık sık adından söz ettiren şarkıcı Ebru Polat, yine magazin gündemine bomba gibi düştü. Takipçilerinden gelen itiraflarla tanınan ünlü şarkıcı, son paylaşımıyla ağızları açık bıraktı. Takipçisinden gelen yorum yok artık dedirtti. Bakın takipçisi Ebru Polat'tan ne istemiş?

PAYLAŞIMLARIYLA GÜNDEM OLMAYA DEVAM EDİYOR

Şarkıları kadar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla anılan Ebru Polat, magazin gündemine yine bomba gibi düştü. Sık sık takipçilerinden gelen itirafları yayınlayan Polat, son gelen yorumla şok etkisi yarattı.

GÜZELLİĞİYLE BÜYÜLEDİ

Ünlü fenomen sabah saatlerinde yaptığı dekolteli paylaşımla herkesin dikkatini çekti. Instagram hesabının hikaye kısmından yaptığı paylaşımda 'Günaydınlar...' notunu düştü. Ebru Polat'ın estetik fiziği ve güzelliği herkesin dikkatini çekti.

BU KADARI DA PES ARTIK!

Şarkıcı Ebru Polat'ın paylaşımının ardından takipçilerinden üst üste mesajlar gelmeye başladı. Polat bir takipçisinden gelen yorumu hikayesinde paylaştı. Yorumda, "Ebru Hanımefendi hazretleri, çişinizi merak ediyorum bana satar mısınız lütfen." notu yazıyordu.

"Bİ SİTEMEDİĞİNİZ O KALDI"

Gelen yorum karşısında şok olan Ebru Polat takipçisine cevap olarak, "Yok artık. İstemediğiniz bir çişim kalmıştı onu da vereyim." yanıtını verdi.

EBRU POLAT KİMDİR, EBRU POLAT'IN GERÇEK ADI NEDİR?

Ebru Polat, (doğum ismi Filiz Sarıkaya) 30 Haziran 1983 tarihinde İzmir'de doğdu. Genç yaşlarda bale eğitimi aldı. Müzikle ilkokul korosunda tanışan Polat, eğitim hayatını müzikten farklı bir alana çevirerek hukuk okumaya karar verdi. 2005 tarihinde Doğu Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde eğitimini tamamladı. Bir süre avukat olarak görev yaptı. Eğitim kariyerine devam etmek için Üsküdar Üniversitesi psikoloji bölümünde master yapıyor. Ebru Polat'ın Uzman psikolog ve Akademisyen olmak istediği biliniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Mesut Can Eray kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, ne iş yapıyor? İşte hayat hikayesi

Hayat Haberleri