Doktorlar dizisinin Ela'sından kızdıran paylaşım! Görenler "Bu kadar olmaz" dedi

Doktorlar dizisi ile hayatımıza giren Yasemin Özilhan paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Son dönemlerin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Özilhan bu defa belli bir kesimi kızdıran bir paylaşım yaptı. Bakın domuz etiyle ne yaptı?

Ela karakteri ile hafızalara kazınan Yasemin Özilhan, evlendikten sonra oyunculuğu bırakmıştı. Güzel oyuncu sosyal medya paylaşımlarıyla gündemde kalmaya devam ediyor. Giyim tarzı ve fit vücudu ile beğeni toplayan Özilhan bu defa yemek tarifi verdi. Tarifi görenler gözlerine inanamadı.

DOKTORLAR'IN ELA'SI BU DEFA KIZDIRDI

Bir döneme damga vuran ‘Doktorlar’ dizisinde ‘Ela’ karakterine hayat veren ancak uzun süredir ekranlardan uzak kalan Yasemin Özilhan, paylaşımlarıyla dikkat çekiyor.

DOMUZ ETİNİ GÖREN ŞAŞIRDI

Oyuncu, son olarak pizza yaptığı anları takipçileriyle paylaştı. Ancak ‘domuz eti’ detayı takipçilerinin dikkatinden kaçmadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Hayat Haberleri