Doktorlar dizisinin Ela'sı fena yakalandı! 11 yıllık evliydi

Doktor dizisinde Ela karakteriyle hafızalara kazınan Yasemin Özilhan, alkollü araç kullanırken yakalandı. 2 çocuk annesi Özilhan'ın ehliyetine 6 ay süreyle el konuldu. İlhan'a ise çok sayıda tepki yağdı.

Doktorlar dizisi ile hafızalara kazınan Yasemin Özilhan, sosyal medya hesaplarından dikkat çeken paylaşımlarıyla magazin gündeminden düşmüyor. 2 çocuk annesi Özilhan'ın kusursuz fiziğine yorum yağarken, bu kez alkollü araç kullanmakla gündeme geldi.

DOKTORLAR DİZİSİNİN ELA'SI BU KEZ KIZDIRDI

Evlendikten sonra oyunculuğu bırakan Yasemin Özilhan, sosyal medyada aktif olarak paylaşımlarına devam ediyor. Lüks hayatıyla dikkat çeken eski oyuncunun Emine ve Ela isminde iki kız çocuğu var.

OYUNCULUĞU BIRAKMIŞTI

2011 yılında İzzet Özilhan'la nikah masasına oturan güzel oyuncu, setleri bırakıp aile ortamında dönmüştü. Her paylaşımı olay olan Özilhan, bu kez sevenlerini kızdırdı.

ALKOLLÜ ARAÇ KULLANIRKEN YAKALANDI

Alkollü olarak araç kullanırken, çevirmede yakalanan Yasemin Özilhan'ın ehliyetine 6 ay süreyle el konuldu.

Gündem olan olay sonrasına bazı takipçiler Özilhan için, "Anne olacaksın bir de" yorumları yaptı. Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Hayat Haberleri