Dizi sektörü bu haberle yıkıldı! Kağıt Ev dizisinin yıldız isminden kahreden haber

Kağıt Ev adlı dizide Cemre Fırtına karakterine hayat vererek usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu ile aynı dizide rol alan genç oyuncu Helin Kandemir'den acı haber geldi.

Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşan ancak 7 Haziran 2021 tarihinde yayımlanan 8. bölümü ile final yaparak ekranlara veda eden Kağıt Ev adlı dizide Cemre Fırtına karakterine hayat vererek usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu ile aynı dizide rol alan genç oyuncu Helin Kandemir'den kahreden haber geldi.

Kağıt Ev adlı dizide Cemre Fırtına karakterine hayat vererek yıldızı parlayan, Aşk-ı Memnu dizisinin beyazperdeye uyarlanacak hali olan 'Bihter' adlı filmde Nihal karakterine hayat vermek için geri sayıma geçen ünlü oyuncudan acı haber geldi.

Ünlü oyuncunun lösemi tedavisi gören 47 yaşındaki babası Murat Kandemir'in vefat ettiği öğrenildi.

Helin Kandemir, Kız Kardeşler filmindeki rolüyle Uluslararası İstanbul Film Festivali‘nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü almıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Hayat Haberleri