Destan Dizisinin Finalinde Neler Olacak? Akkız Herkesi Ağlatıyor...

ATV ekranlarının sevilen dizi Destan final yapmaya hazırlanıyor. Salı akşamları reyting rekorları kıran Destan dizisinin yapımcı ile ATV yönetiminin anlaştığı öğrenildi.

ATV'de yayınlanan ve başrolünde Ebru Şahin’in yer aldığı Destan dizinden hayranlarını üzecek bir haber geldi.

AKKIZ ÖLÜYOR DESTAN DİZİSİ FİNAL YAPIYOR

Destan dizisinin 2. sezonunun başlangıç tarihi şimdiden hayranları tarafından oldukça merak edilirken dizinin ana karakteri Akkızın akıbeti netleşti. ATV ile son bir görüşme gerçekleştiren Destan dizisinin yapımcı firmasının projenin final yapması konusunda anlaşmaya vardıkları öğrenildi. Yeni sezon başlar başlamaz ise duygu yüklü bir sahne ile Akkız’ın öleceği iddia edildi.

EVLİLİK DİZİNİN SONUNU GETİRDİ

NBA takımlarından Cleveland Cavaliers forması giyen basketbolcu sevgilisi Cedi Osman ile nikah masasına oturarak evlenen güzel oyuncu Ebru Şahin’in başrol oynadığı Destan dizisi yayın hayatını sonlandırıyor.

İlk sezonu ile ATV ekranlarında Salı akşamları reyting rekorları kıran Destan dizisinin nasıl sonlanacağı ise şimdiden merak konusu oldu.

EBRU ŞAHİN KİMDİR? NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

İlk oyunculuk deneyimini 2016 yılında rol aldığı Kan Parası filmi ile yaşayan Ebru Şahin 18 Mayıs 1994 tarihinde dünyaya geldi.

İstanbul Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinden mezun olduktan sonra oyunculuk eğitimi alan Ebru Şahin, Yasak Elma, Savaşçı, İstanbullu Gelin gibi dizilerde rol aldı ve asıl çıkışını Hercai dizisi ile yaptı. Genç oyuncu dizideki Reyyan karakteriyle başarılı performans çizdi.

Ebru şahin NBA takımlarından Cleveland Cavaliers forması giyen basketbolcu sevgilisi Cedi Osman ile nikah masasına oturarak bekarlığa veda etmişti.

Cedi Osman, Kapadokya'da Ebru Şahin'e evlilik teklifi etmiş ve Ebru Şahin o anları sosyal medya hesabında " Evet dedim" notuyla paylaşmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Hayat Haberleri