Daima Fakir Kalacak Burçlar! Siz de Hayatı Boyunca Meteliğe Kurşun Atacaklar Listesinde Misiniz?

Bazı insanlar, büyük bir zenginliği yakalamak için içlerinde gizli güce sahip değillerdir. Peki astroloji bu konuda ne diyor? Hangi burçların zenginlik bulma olasılığı en düşüktür?

Daima Fakir Kalacak Burçlar! Siz de Hayatı Boyunca Meteliğe Kurşun Atacaklar Listesinde Misiniz?
Kalbini ve ruhunu işine koyarsa herkes zengin ve başarılı olabilir. Elbette, bazı insanların zenginlik bulma konusunda diğerlerinden daha iyi şansları vardır . Bazen zengin bir eşle, bazen de zengin bir ailede doğmuş olmakla zengin olabilirsiniz. Hatta bir piyango kazanarak multimilyoner bile olabilirsiniz. Ama burada aktarmaya çalıştığımız şey bu değil. Bahsettiğimiz zenginlik kendi liyakatiniz sayesinde sıkı çalışma ve iyi karar verme yoluyla kazandığınız zenginliklerdir.

1. KOVALARIN SORUNU GÜVENSİZLİK

Kova burcu , zengin olup olmayacağın gerçekten aldığın yöne bağlı. Yenilikçi, akıllı ve beceriklisiniz. Yararlı ve büyüleyici bir şey icat ederek zengin olma yeteneğine sahipsiniz. Hatta doğal olarak para konusunda da iyisin. Ancak, her şeyden çok önünüze çıkan şey, çok mesafeli olmanız ve başkalarına güvenmekte zorlanmanızdır.

Dünyanın en iyi ürününü yaratmış olabilirsiniz, ancak bunu ortaya çıkarmak için profesyonel bir pazarlamacıya güvenmeniz gerekecek. İşte bu noktada başınız belaya girebilir. Fikrinizi ve ilgi odağınızı elinizden alırken size yardım eden birini görüyorsunuz. Ve böylece fikirlerinizi başkalarıyla paylaşmaktan hoşlanmıyorsunuz. Yazık çünkü Kova, birçok harika fikriniz var ama bunları kendinize saklamaya meyillisiniz ki bu da ironik bir şekilde masada çok para bırakıyor.

2. YARDIMLARI KABUL ETMEZSENİZ ZENGİN OLMA ŞANSINIZ YOK

Yay burçlarının en saf astrolojik formlarında zengin olmaları pek olası değildir. Bunun nedeni Kova'ya benzer. Son derece yaratıcısınız, yaratımlarınız konusunda tutkulusunuz ve size para kazandırabilecek harika fikirleriniz var. Hatta sanatınızı satarak gelir elde edebilirsiniz . Ancak, mecazi olarak konuşursak, tüm şapkaları kendi başınıza takmayı tercih eden tiptesiniz. Başka birinin size yardım etmesini istemiyorsunuz ve iş ve para söz konusu olduğunda başkalarına da bağlı kalmak istemiyorsunuz. Yalnız bir kurt olarak hala başarıyı yakalayabilirsiniz, ancak bu, büyük servet bulma şansınızı azaltır. İnsanlar, “Hızlı gitmek istiyorsan yalnız git. Uzaklara gitmek istiyorsanız, birlikte gidin”. Ve bu iddialı bir Yay burcunun kişi akılda tutmalıdır.

3. ŞÜPHECİLİKLERİ VE RİSK ALMAK İSTEMEMELERİ YENGEÇLERİ FAKİR YAPIYOR

Özetlemek gerekirse, Yengeç zengin olmamanızın nedeni, konfor alanınızdan çıkmaktan nefret ediyor olmanızdır. Klinik olarak riskten kaçınıyorsunuz ve doğal bir şüphecisiniz. Size sunulan her türlü iş fırsatından şüphe duyuyorsunuz. Bazen şüphecilik iyi bir şey olabilir çünkü dolandırıcılık gibi tuzaklardan kaçınmanıza yardımcı olur. Ancak, meşru fırsatlar söz konusu olduğunda bile, yeni bir şey denemek için rahatlık alanınızdan çok uzakta olduğunuz için onları kabul etmeyeceksiniz.

Hesaplanmış riskler almayı öğrenin. Yeni şeyler denemeye ve konfor alanınızdan çıkmaya istekli olmalısınız. Konfor bölgenizde kalmak, herhangi bir tür büyümenin gerçekleşmesine kesinlikle izin vermez. Yazar ve işadamı Thomas Harv Eker , “Basit bir aritmetik: Geliriniz ancak bunu yaptığınız ölçüde artabilir” dedi. Yengeç durumunda, katı konfor bölgesi, burcun bir kişi olarak büyümesini sınırlar ve bu onların gelirlerine yansır.

4. BALIKLARIN BAŞI KORKULARI İLE DERTTE

Balık , zengin olma arzunuz var. Ancak, sizi bir şeyleri yapmaktan alıkoyan korku da var. Gerçek olamayacak kadar iyi görünen bir fırsata atlayabilirsiniz çünkü nasıl yapamazsınız? Kulağa kolay ve hızlı bir şekilde zengin olacakmışsınız gibi geliyor, ancak bunlar genellikle sonunda sizi incitecek olan dolandırıcılıklardır. Diğer zamanlarda, konfor alanınızdan çıkmanızı gerektirdiği için meşru fırsatlardan kaçınırsınız.

Başka bir deyişle Balık, zengin ve başarılı olmak istiyorsun ama yanlış yolları seçme eğilimin var. Size sunulan para kazanma fırsatı gibi bir şey kulağa gerçek olamayacak kadar iyi geliyorsa, bunun bir aldatmaca olduğunu unutmayın . Ve size biraz çalışma ve çaba göstermenizi gerektiren meşru bir şey sunulursa, rahatlık alanınızdan çıkmanın bir yolunu bulmanız ve korkunun sizi engellemesine izin vermemeniz gerekir.

5. TERAZİLERİN ZENGİN OLMALARININ ÖNÜNDEKİ EN BÜYÜK ENGEL KENDİLERİ

Terazi , parayı sevmek için doğal bir eğiliminiz var (ve parayı yönetmekte de iyisiniz). Ama seninle dünyadaki tüm zenginlikler arasında duran bir şey var - kendin. Karar vermekten korkuyorsun. Ayrıca başarılı olabileceğiniz inancından da yoksunsunuz. Derinlerde bir yerde gerçekten ne istediğinizden emin değilsiniz. Bu sebeplerden dolayı sizi para kazanmaya motive eden bir yön bulamazsınız. Ayrıca ne yapacağınızı bilmediğiniz için kendinize çok sert davranabilirsiniz. Kendi başınıza para kazanma sorumluluğunu üstlenebileceğinizi düşünmüyorsunuz. Kendi düşünceleriniz başarınızın önüne geçer.

6. İKİZLERİN EN BÜYÜK SORUNU ODAKLANMAK

İkizler , dağınıksınız ve taahhütlerde bulunmaktan korkuyorsunuz. Başarılı olmak için odaklanmış, kararlı olmalısınız. Yarım saatinizi bir şey üzerinde çalışarak geçirip, canınız sıkıldığı için hemen başka bir şeye geçiş yapamazsınız. Odaklanma eksikliği, tutarlılık ve taahhüt etme yeteneği, İkizlerin bu listeye zenginlik bulma olasılığı en düşük olan işaretlerden biri olarak girmesinin nedenidir.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Hayat Haberleri